Operatør Lidalen asfaltverk

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeTelemark
StedNotodden
Søknadsfrist28.05.2018

NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten skal produsere 1,7 millioner tonn asfalt i 2018, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

NCC Industryer i suksessiv vekst og vi søker etter operatør/sesongarbeider til asfaltverk i Lidalen. Nødvendig teknisk og administrativ opplæring vil bli gitt.

OPERATØR ASFALTVERK / SESONGARBEIDER

Ønsker du en selvstendig, utfordrende jobb i et godt arbeidsmiljø?

Vi søker en person som kan bistå formann med det daglige ansvaret, herunder produksjon og vedlikehold av vårt asfaltverk i Lidalen.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant bakgrunn som mekaniker/elektriker eller reparatør
  • Hjullasterbevis/truckførerbevis
  • Erfaring fra anleggsdrift
  • Gode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig er en forutsetning
  • Gode samarbeidsevner
  • Løsningsorientert
  • Stor arbeidskapasitet og godt humør

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.
Søknadsfrist: 28. mai 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Anne Cecilie Løvheim
Distriktssjef Asfalt Produksjon Øst
+47 97 660 660
anne.cecilie.lovheim@ncc.no

Vis flere stillinger: