Arbeidsvarsling

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med ca. 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

Vi er inne i en periode med flere spennende endringsprosesser, noe som vil påvirke både struktur og oppgavesammensetning.

FirmaStatens vegvesen
FylkeOslo
Søknadsfrist30.05.2018

Vil du arbeide med varsling og sikring av arbeid på og ved veg i Oslo?

Ved Statens vegvesen Region øst er det ledig en fast stilling på Trafikkseksjonen i Vegavdeling Oslo. Seksjonens ansvar er knyttet til forvaltningen av eksisterende vegnett. Dette innebærer ansvar for trafikksikkerhet, fremkommelighet og miljø for alle trafikantgrupper.

Vi søker etter en medarbeider innenfor vårt ansvarsområde knyttet til varsling og sikring av arbeid på og ved veg (arbeidsvarsling), trafikkavvikling og skilting.

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven vil være behandling og godkjenning av gravesøknader, arbeidsvarslingsplaner, utstedelse av skiltvedtak (ihht Vegtrafikkloven), trafikk-avviklingsplaner (beredskap) og arrangementssøknader.

Det er store utfordringer knyttet til trafikkavvikling på et trafikktungt vegnett med stor andel tunneler. Økt fokus på kollektivtrafikk, gående og syklende krever funksjonelle løsninger som ivaretar trafikksikkerhet og fremkommelighet også ved midlertidige trafikkomlegginger.

Andre aktuelle arbeidsoppgaver

Deltakelse i arbeidsgrupper for nye vegprosjekter med ansvar for å ivareta trafikksikkerhet og fremkommelighet ved midlertidige trafikkomlegginger.

Godkjenning av faseplaner.

Arbeidsoppgavene krever i stor grad befaringer og møter med entreprenører og utbyggere i Oslo og lokal reisevirksomhet må påregnes.

Kvalifikasjonskrav

  • Relevant utdanning på høgskole/universitet, minimum 3 år. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
  • Relevant praksis fra fagområdet
  • Førerkort i klasse B.
  • God kjennskap til vegnettet i Oslo er en fordel.

Dette vil vi også legge vekt på

God kontakt og godt samarbeid med entreprenører og utbyggere er også viktig kompetanse, sammen med fagkunnskap. Du representerer Statens vegvesen overfor samarbeidspartnerne våre. Vi ser derfor etter deg som er engasjert, omgjengelig, selvstendig og fleksibel. Du kommuniserer godt, evner å videreformidle klare krav, forvalte regelverket og ivareta myndighetsrollen. Personlig egnethet i rollen og i ansattgruppen vektlegges.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Kaisa Froyn på telefon 900 75 052.

Søk stilling

Vis flere stillinger: