F.v.: Are Koppang (daglig leder i Laje Entreprenør AS) og Gudmund Roen (prosjektleder i BetonmastHæhre Anlegg AS)

Laje vant storkontrakt om veilys på E6

I konkurranse med seks andre leverandører har entreprenørselskapet Laje vunnet oppdraget om bygging av veilys på E6 mellom Kolomoen og Arnkvern i Hedmark.

- Avtalen er en bekreftelse på Lajes konkurransedyktighet og stadig sterkere posisjon som innlandets egen infrastrukturentreprenør. Dette er en betydelig avtale for Laje. Arbeidet med å levere i henhold til arbeidet er allerede i gang, sier daglig leder i Laje Are Koppang.

Verdien på oppdraget forventes å bli mellom 20 og 30 millioner kroner.

- Laje ble vurdert som den beste på kompetanse, gjennomføringsplan og fleksibilitet. Dette er en hyggelig annerkjennelse for alle ansatte i Laje, og lover godt for videre vekst, sier Koppang.

Laje har siden oppstarten våren 2016 bevisst satset på veiteknikk som et prioritert forretningsområde. I mars ble anbudskonkurransen for elektroarbeider og veilys på deler av nye E6 gjennom Hedmark lagt ut av hoved-entreprenør BetonmastHæhre Anlegg AS. Anbudet inkluderer om lag 750 gatelysmaster, effektbelysning på to steder og trekking av fiber på hele strekningen.

- Laje Entreprenør hadde et godt tilbud med god forståelse for oppgaven, og fremsto som en løsningsorientert organisasjon med fokus på samarbeid, kvalitet og fleksibilitet. Laje ble vurdert til å ha det totalt sett mest konkurransedyktige tilbudet, sier Gudmund Roen i BetonmastHæhre Anlegg AS.

Laje Entreprenør AS er et heleid datterselskap av Eidsiva Energi AS. Selskapet har i dag 83 ansatte med tilstedeværelse i Hedmark og Oppland. Hovedkontoret ligger på Hamar.