Leder for Bygg og Industri - Region Midt

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har mer enn 2800 kompetente medarbeidere fordelt på syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn. Region Midt har om lag 200 medarbeidere fordelt på kontorer i Ålesund, Steinkjer, Mo i Rana og enhetens hovedkontor i Trondheim.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Markedsorientert leder med gjennomføringsevne

Leder for Bygg og Industri - Region Midt

60 ansatte – 4 grupper

"Vi ønsker å bygge samfunnet vårt gjennom å utvikle det. Multiconsult skal være broen mellom det som en gang var og det som senere skal bli der mennesker ferdes, virker og fungerer."

Fremtidens rådgiverorganisasjon vil fremstå mye mer kundeorientert og markedsorientert sammenliknet med hvordan bransjen blir oppfattet i dag. Vi ønsker å være den første våre kunder tenker på når ulike utfordringer kommer til syne.

Vår nye leder er en person som trigges av denne utfordringen, trives godt med markedsarbeid og motiveres av å lede kunnskapsrike mennesker mot ambisiøse mål. Lederrollen innebærer ansvar for resultat, eksterne relasjoner, strategi og organisasjon.

Last ned mer informasjon om Multiconsult og stillingen her: Leder-for-Bygg-og-Industri-Region-Midt (1)

For spørsmål om stillingen, kontakt

Nils Jørgen Tømmerås
+47 971 84 166
nils.jorgen.tommeraas@visindi.no

Patrick Gjønnes
+47 410 42 063
patrick.gjonnes@visindi.no

Direktør Midt, Jan-Anders Syltern tlf. 971 75 179

Søk stilling

Vis flere stillinger: