Kjededirektør Trond Lie.Årets Systemhusforhandler – Straume Mesterbygg AS.Årets selger - Kanstad Trelast AS.Ørneblikkprisen (årets tømrer) - Thomas Høivaag, fra firmaet Knut Høivaag AS.Årets markedsfører - Levanger Bygg AS.Årets nykommer - Reknes Byggjevarer.Årets leverandør - NorDan.

Feiret kraftig vekst for Systemhus

Nesten 300 deltagere var samlet i Bergen på årets Systemhuskongress for å feire en eventyrlig vekst det siste året.

I 2017 feiret Systemhuskjeden 50 år – det året ble også resultatmessig det beste i kjedens historie.

Under slagordet SAMMEN 2018 var hovedtema for kongressen internt samspill i kjeden, innovasjon og nye medlemstjenester.

Kjededirektør Trond Lie påpekte i sitt åpningsinnlegg at Systemhus de siste årene har hatt en fantastisk vekst, og nå er Norges nest største huskjede med 110 medlemmer og over 1.100 igangsatte boliger i 2017.

- De neste årene kommer vi til å oppleve store endringer med økt grad av digitalisering og industrialisering, også for oss som primært jobber med småhus. Systemhus er, sammen med morselskapet Mestergruppen, beredt til å møte disse utfordringene. I tiden fremover vil vi gjennomføre en sterk satsing for å bistå våre medlemmer til å oppnå økt konkurransekraft og lønnsomhet, sa Lie.

Trond Lie påpekte også betydningen av å fremstå med riktig etisk opptreden i en bransje som dessverre har fått mange negative oppslag den siste tiden.

- Vi i Systemhus skal være de anstendige, de som opptrer ryddig både ovenfor kunder, arbeidstakere og myndigheter, sa han.

Som alltid på Systemhus store årlige samling ble det delt ut priser til de medlemmene som har markert seg spesielt godt i 2017.

Prisvinnerne ble:

· Årets Systemhusforhandler 2017 - Straume Mesterbygg AS

· Årets selger 2017 - Kanstad Trelast AS

· Årets nykommer 2017 - Reknes Byggjevarer

· Årets markedsfører 2017 - Levanger Bygg AS

· Ørneblikkprisen (årets tømrer) - Thomas Høivaag (fra firma Knut Høivaag AS)

· Årets leverandør 2017 - Nordan