Kvalitetsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner (2017). Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.

FirmaVeidekke Enteprenør
FylkeHedmark
StedBrumunddal
Søknadsfrist22.05.2018

Til utbyggingen av 24 km vei på E6 Arnkvern – Moelv for ca to mrd. kr trenger vi nå en dyktig kvalitetsleder som kan bidra til å styrke inntjeningen og kvaliteten i prosjektet. Kontorene er stasjonert i Brumunddal, og vi søker etter deg som både kan pendle og jobbe fire-dagers uke, eller deg som er lokal, bor i området og kan jobbe fem-dagers uke.

Arbeidsoppgaver

  • Utarbeide, oppdatere og kvalitetssikre innhold i prosjekt- og kvalitetsplan.
  • Avklare omfang, form og innhold på dokumentasjon som inngår i FDV og sluttdokumentasjon.
  • Oppfølging av forbedringsarbeidet innenfor faget.
  • Drive opplæring av ansatte i bruk av prosjekt- og kvalitetsplan.
  • Identifisere kontraktskrav, relevante lover, forskrifter og standarder.
  • Registrere og følge opp avvik.
  • Påse at UE og leverandører har kvalitetssystem i henhold til kontrakt.
  • Etablere og vedlikeholde prosjektarkiv og dokumentplaner.
  • Oppsett av IT-verktøy for sjekklister, kontroller og registreringer.
  • Oppfølging av prøvedrift for tekniske fag.

Vi ønsker oss at du har minst 5 års erfaring fra prosjekter innenfor anleggs- og byggenæringen og/ eller oljenæringen hovedsakelig innenfor KS-faget og kontraktshåndtering/kontraktsforståelse. Utdannelse på master/- bachelornivå, eller utdannelse fra tilsvarende nivåer innen kvalitetsstyring og/eller kvalitetsledelse er et krav.

Personlige egenskaper

Vi ser for oss en person som motiveres av å jobbe i et dynamisk miljø. Liker du å bli kjent med og omgås nye folk, så vil du trives i denne jobben. Noe arbeid er selvstendig og noe arbeid er ofte i team og du må like begge deler. Du må ha en genuin interesse innenfor KS-faget - både gjennom egen utvikling og ved å utvikle andre. Det gode arbeidet i dette skjer både skriftlig og muntlig og du må derfor evne å kommunisere godt innenfor begge deler. Med et drivende pågangsmot og engasjement vil du kunne få stor tillit til dine gode kollegaer – noe som også er en nødvendighet for å oppnå et kvalitetssikkert KS-arbeid. Du må også evne å håndtere ansvarsoppgavene som beskrevet ovenfor på en smidig måte.

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre verdier som er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende.

Vi tilbyr

Om du blir KS-leder i Veidekke blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar inn i et prosjekt. Som et tillegg er vi positive til kurs- og kompetanseutvikling både gjennom Veidekkeskolen og i eksterne fagmiljø.

Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig. Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 20% av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Anne Brænna

KS-sjef

Telefon 404 77 045

Søk stilling

Vis flere stillinger: