Faglig rådgiver - oppfølging av trafikkfaseplaner

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Tønsberg, Aukra, Kristiansund og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist28.05.2018

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber.

Selskapet har inngått rammekontrakt med Bybanen i Bergen knyttet til tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse m.m.

Bybanen, byggetrinn 4, dekker strekningen Bergen Sentrum – Fyllingsdalen og er beregnet fullført rundt 2021/22.

For dette prosjektet søker vi nå etter en ressurs som skal være faglig rådgiver ifm. oppfølging av trafikkfaseplaner.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Det søkes etter en ressurs som skal være faglig rådgiver for BU i oppfølging av trafikkplanleggingen (faser) for de grunnentreprisene i BT4 som har størst trafikkutfordringer; D11 Sentrum, D12 Fløen-Kronstad, D14 Mindemyren og D16 Fyllingsdalen. Tilsvarende oppgaver kan være aktuelle på andre deler av bybanestrekket ved behov.

Tilbudt ressurs skal bidra i arbeidet med å kvalitetssikre leveransene fra Sweco innen trafikkplanlegging, slik at anleggsarbeidene gjennomføres på en effektiv måte. Ved behov kan det være aktuelt for ressursen å produsere trafikkplaner.

Tilbudt ressurs skal også være faglig rådgiver for BU i utbyggingsfasen. Grunnentreprenørene skal utarbeide trafikkavviklingsplaner, med utgangspunkt i BU sine faseplaner. Tilbudt ressurs skal være med i møter med grunnentreprenørene og veieier og bidra faglig i diskusjoner om trafikkløsninger.

Dine kvalifikasjoner:

  • Formell utdannelse som sivilingeniør, ingeniør eller tilsvarende med fagkompetanse innen trafikkavvikling og veifag.
  • Må kunne dokumentere erfaring fra prosjekter med trafikkplanlegging av tilsvarende størrelse og kompleksitet (trafikkavvikling i bysentrum). Dette skal dokumenteres med min. 3 referanseprosjekter.
  • Det er et absolutt krav at ressurser som tilbys kommuniserer godt både muntlig og skriftlig på norsk.
  • Ressursen må ha gyldig førerkort klasse B.
  • Ressursen må ha eget godkjent arbeidstøy utover jakke og hjelm.
  • Tilbudt ressurs må ha inngående kjennskap til bruk av de vanligste IT-verktøyer i bransjen.
  • Vedkommende skal ha gjennomført Arbeidsvarsling Kurs 1. Dersom vedkommende ikke har gjennomført slikt kurs, skal leverandøren sørge for slik opplæring av vedkommende senest 2 måneder etter oppstart av oppdraget.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 28.05.18, men vi vil vurdere kandidater for lignende, evt. andre aktuelle stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Bergen

Oppstart: Juni 2018

Varighet: Juni 2022

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene inne olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult legger stor vekt på å være nær sine ansatte, og være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver der du tydelig skal merke at du er i fokus.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: