Vi søker etter geoteknikere

Geovita ble etablert i 1991 for å arbeide med geoteknikk og ingeniørgeologi knyttet til komplekse samferdselsprosjekter i det sentrale Østlandsområdet. Geovita er en del av Aas-Jakobsen – ViaNova nettverket. Dette gir muligheter for faglige utfordringer på alle nivåer og gode utviklingsmuligheter.

FirmaGeovita
FylkeOslo
Søknadsfrist08.06.2018

Geovita prosjekterer anlegg for samferdsel, bruer og bygg. For tiden er vi blant annet engasjert i E18 fra Lysaker til Ramstadsletta, E16 Sandvika - Wøyen, E6 Manglerudprosjektet, IC parsellene Nykirke - Barkåker og Venjar – Sørli, samt en rekke andre prosjekter.

Vi søker geoteknikere som ønsker å arbeide med geoteknisk prosjektering i tett samarbeid med firmaene i nettverket. Samlet utgjør dette miljøet et bredt og relativt stort nettverk der Geovita har ansvaret for geoteknikk, ingeniørgeologi og hydrogeologi.

Du vil inngå i et team med erfarne og unge geoteknikere som jobber tett sammen i Geovita og med kollegaer i Aas-Jakobsen. Du må derfor være omgjengelig, ha godt humør og like tett teamarbeid. Arbeidsformen vår krever at du er selvstendig og at du tør å ta initiativ og handle når det er nødvendig.

Våre geoteknikere arbeider med alle fasene i prosjekteringen: anleggsteknikk, planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser, parametertolkning, beregninger, 3D-modellering, utarbeide spesifikasjoner for entreprenører og oppfølging på byggeplass.

Som medarbeider hos oss vil vi arbeide for at du får en god faglig utvikling. Dette oppnår vi primært ved at du får samarbeide med erfarne ingeniører i interessante tverrfaglige prosjekter, men vi benytter oss også av de muligheter som finnes innenfor kurs og etterutdanning.

Vi ønsker å være aktive innenfor geomiljøet i Norge. Det betyr blant annet at vi oppfordrer og støtter våre medarbeidere til å delta i faglige fora som Norsk Geoteknisk Forening, RIF m.fl.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Siv.ing./M.Sc. innen geoteknikk med noe erfaring fra prosjektering og gjerne også oppfølging av geotekniske arbeider.
  • Erfaring med bruk av geotekniske beregningsverktøy som GeoSuite og Plaxis.
  • Kommuniserer flytende på norsk, både muntlig og skriftlig.

Betingelser

  • Konkurransedyktig lønn. 6 ukers ferie. Gunstige pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Geovita har kontorer på Lysaker i kontorfellesskap med Aas-Jakobsen.

For ytterligere opplysninger eller spørsmål vennligst ta kontakt med Ole Kristian Lied på telefon 22 51 31 83 / 90 67 82 84 eller på e-post: okl@geovita.no. Eventuelt kontakt daglig leder Torbjørn Johansen på telefon 22 51 31 90 / 90 51 99 38 eller på e-post: tjo@geovita.no.

Søknader sendes: jobb@geovita.no. Søknadsfrist: 08.06.2018. Søknader behandles fortløpende.

Vis flere stillinger: