Foto: Universum

AF Gruppen scorer høyt på karrieremålinger

AF Gruppen rangeres som den mest attraktive entreprenøren blant ingeniørstudenter på målingene til Universum og Karrierebarometeret.

Blant ingeniørene er AF Gruppen nummer 12 hos Universum og nummer 10 på Karrierebarometeret sin liste.

Universum og Karrierebarometeret måler hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler.
Ingeniørstudentene som ønsker å jobbe i AF Gruppen assosierer ifølge Universum virksomheten blant annet med lederskapsmuligheter, godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsoppgaver.

- Det er veldig gøy at vi når ut med vårt budskap. Mange kollegaer har gjort en god jobb både ute på høyskolene og gjennom markedsføring. I AF ansetter vi gjerne nysgjerrige mennesker som ønsker å utvikle seg selv, teamet og arbeidsplassen. Vi kan tilby en arbeidsplass med fokus på menneskene som jobber her og hvordan vi sammen skal innovere og utvikle nye løsninger for å møte fremtidens utfordringer, sier Bård Frydenlund, konserndirektør HR, kommunikasjon og Sverige, i en pressemelding.

Karrierebarometeres liste toppes av SINTEF, med Rambøll som nummer to. Multiconsult kommer inn på 4. plass, Norconsult på 5. plass og Sweco på 6. plass.

Se listen her

På Universum-listen komer Multiconsult på 3. plass, Norconsult kommer inn på 5. plass, Sintef på 6. plass, mens Sweco ligger på 7. plass.

Universumlisten finner du her