Teknisk rådgiver / Teknisk prosjektleder

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 200 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist24.05.2018

Bli kjent med Undervisningsbygg Oslo KF

Vår oppdragsmengde øker og vi ser etter en faglig ressurs innen tekniske fag, som kan være med å styrke vår evne til å planlegge, kontrollere, bestille, installere og teste tekniske installasjoner i våre prosjekter. Jobber du i dag i rådgiverbransjen eller hos teknisk entreprenør? Da er vi spesielt interessert i å komme i kontakt med deg.

Vi jobber langsiktig med å utvikle stadig mer energieffektive, driftssikre og miljøvennlige skolebygg - vil du være med?

Bli kjent med en teknisk rådgiver i Undervisningsbygg

Arbeidsoppgaver

I Undervisningsbygg vil du være en aktiv bidragsyter i utviklingen og kompetansebyggingen av vårt fagteam i tekniske installasjoner. Din rolle vil veksle mellom å være teknisk rådgiver og teknisk prosjektleder i varierende og utfordrende prosjekter med høyre krav til energieffektivitet og miljø.

Hovedoppgaven vil være å bidra med gode faglige råd, kontrollere og følge opp prosjekter fra tidligfaseutvikling til avsluttet byggeprosjekt/prøvedrift. Som teknisk prosjektleder vil du også få ansvaret for å sikre at prosjektet gjennomfører nødvendige tekniske avklaringer, samt koordinere og lede intern teknisk bistand. Du blir en del av et sterkt fagmiljø med våre prosjektledere, interne tekniske rådgivere og fagpersoner i vår eiendomsavdeling.

Stillingen vil også innebære å bidra til erfaringsoverføring mellom prosjektene, utvikling av våre tekniske kravspesifikasjoner, samt dialog med leverandører og kunder.

Kvalifikasjoner

  • Du har inngående kompetanse innen et eller flere av fagområdene ventilasjon, varme-/kjøleanlegg og sanitæranlegg eller bygningsautomasjon, og ønsker å bidra med denne kompetansen inn i våre prosjekter.
  • Du er en person med stor gjennomføringsevne, som er flink til å motivere andre. Du kommuniserer klart og tydelig, både muntlig og skriftlig.
  • Stillingen krever formell relevant kompetanse som sivilingeniør, ingeniør eller tilsvarende, samt erfaring fra prosjektering og installasjon av tekniske installasjoner. Lang relevant erfaring kan kompensere for eventuelt manglende formell utdanning.
  • Det forventes at du har interesse for å lære mer om tekniske installasjoner som du ikke har arbeidet med tidligere.
  • Da arbeidet i stor grad vil være i samarbeid med erfarne kollegaer, er det nødvendig at du er en utpreget lagspiller. Det legges derfor stor vekt på personlige egenskaper.

Vi tilbyr

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Faglig utvikling og mye ansvar og innflytelse.
  • Spennende og utfordrende prosjekter med teknisk avanserte installasjoner.
  • Et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktiviteten på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig.
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, gode pensjons- og personalforsikringer, moderne arbeidsverktøy og Breeam Excellent kontorbygg.
  • Lønn etter avtale.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Klikk her for å se vår spennende prosjektportefølje

Spørsmål om stillingen

Magnus Wien Klæboe

Seksjonsleder, Utbygging og tekniske fag

Telefon 402 24 483

Søk stilling

Vis flere stillinger: