Merete Nymoen og Henrik Kalager er godt fornøyde med responsen på messen.

- Har hatt stort utbytte av å delta på messen

O.B.Wiik er tungt tilstede på årets Vei og Anlegg - både gjennom leveranser til en rekke utstillere, og med egen stand.

- Det er første gang vi er til stede med egen stand på Vei og Anlegg, og vi er veldig godt fornøyde med responsen. Det var bra trykk fra første dag, og fredag og lørdag har det vært veldig mye folk innom standen, hvor vi har fått vist frem bredden i sortimentet på en god måte, forteller Henrik Kalager, salgsdirektør i O.B.Wiik.

Selskapet er en stor leverandør til den norske anleggsbransjen – gjennom leveranser av ulike hallprodukter. Vi har en har rekke entreprenører på kundelisten – og mange av disse har vært innom i løpet av arrangementet.

- Det er spesielt lagerhaller, verkstedhaller og ulike pop up-telt som er volumproduktene i anleggsektoren, legger Kalager til.

OBWIIK er for første gang til stede med egen stand på Vei og Anlegg.

De er til stede på messen med en stand på 200 kvadratmeter, hvor en 120 kvadratmeter stor hall dominerer utstillingsarealet.

- Det var viktig for oss å sette opp en hall som på en god måter viser robustheten og funksjonene vi kan levere gjennom hallproduktene vi tilbyr, sier Kalager. I tillegg har de vært opptatt av å vise frem bredden i hva de kan tilby, og Kalager forteller om stor interesserundt produktene – og at de har solgt mange løsninger løpet av messedagene.

- Det har vært en jevn strøm av besøkende. Blant annet har vi delt ut nærmere 1.000 pølser til sultne besøkende, forteller Kalager.

Men O.B.Wiik er ikke bare til stede med egen stand. De er også en storleverandør til de øvrige utstillerne på messen, også som samarbeidspartner for messearrangøren. Hallene hos blant annet Pon Equipment, Volvo og Nasta er alle levert av O.B.Wiik.

- Totalt har vi levert rundt 5.000 kvadratmeter ulike telt- og halløsninger til utstillerne på messen. Dermed er dette helt klart et stort utleiearrangement for oss, forteller markeds- og kommunikasjonsansvarlig Merete Nymoen i O.B.Wiik.