F.v. Jon Magne Hagen, Arne Bergum Lie, Tone Lindberg Grøstad, Kristian Borud og Kjell Rune PetterssonDet er god utsikt fra toppen av stillaset.Arne Bergum Lie, Tone Lindberg Grøstad og Kristian Borud.

Messesjefen fikk testet høydeskrekken hos MB Stillas

MB Stillas har satt opp det høyeste punktet på messen hvor alle kan gå opp for å få et godt overblikk av Vei og Anlegg 2018. Mange tusen har vært oppom stillaset, også messesjef Tone Lindberg Grøstad, som ikke er spesielt glad i høyder.

- De som kjenner meg vet at jeg har høydeskrekk – men dette gikk jo fint. Her står vi trygt og stabilt, og med en fantastisk oversikt over messeområdet, sier Tone Lindberg Grøstad.

Konstruksjonen MB Stillas har satt opp på sin er stand ruver 12 meter over bakken – og det er god plass til de mange besøkende som kommer innom standen – og ikke minst som ønsker å gå trappene opp til toppen.

- Det har vært veldig mye folk her, og stillaset er tydelig et godt trekkplaster, sier Kristian Borud i MB Stillas.

MB Stillas, som står sammen med søsterselskapet My Lift på messen, brukte fire dager til å sette opp det store Layher-stillaset.

- Det tok noe tid å sette det opp, men det var helt klart verdt jobben. Det strømmer stadig til med folk som ønsker å se på utsikten - og det kan de gjøre i trygg forvissning om at stillaset selvsagt tilfredsstiller alle krav og regler, sier Borud.

Det er første gang MB Stillas har satt opp et slikt stillas på denne typen arrangement, men de utelukker ikke at suksessen gjentas på neste messe.

MB Stillas ble startet opp for tre år siden, og satsingen på Vei og Anlegg skyldes blant annet nyetableringen med eget lokalkontor på Skedsmokorset. Fra tidligere har de avdelinger på Hamar og Lillehammer.

- Vi satser nå tungt med stillaser fra både Layher og Haki. Vi har som mål å bli størst i Norge innen dette feltet, og i dag har vi rundt 130.000 kvadratmeter stillas i parken, sier Borud.

Han forteller at de satser på egne ansatte i alle ledd, og at de nettopp ble godkjent lærebedrift – og at de nå skal ta inn egne lærlinger.