Driftsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Profilbetong
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist24.05.2018

NCC Profilbetong glidestøper midtdelere, siderekkverk, kantstein og banketter og opererer over hele Norge og Norden. Vi søker nå etter:

DRIFTSLEDER PROFILBETONG

Som driftsleder vil du være ansvarlig for en effektiv og lønnsom drift, med høyt fokus på sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Dine arbeidsoppgaver vil være daglig drift og planlegging av logistikk, utstyr, personell og produksjonen ved våre prosjekter. Du vil også ha ansvaret for bestilling av varer og leveranser. Driftsleder rapporterer til avdelingsleder. En del reiseaktivitet må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • teknisk utdannelse, relevant arbeidserfaring kan erstatte manglende utdannelse
  • erfaring fra tilsvarende arbeid/bransje
  • ledererfaring
  • løsningsorientert med gode samarbeidsevner
  • trygg i bruken av IT som arbeidsverktøy

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 24. mai 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Haakon Skretteberg
HR Manager, Infra Services
+47 932 42 026
haakon.skretteberg@ncc.no

Bengt Hangeland
Driftsleder
+47 910 06 464
bengt.ove.hangeland@ncc.no

Vis flere stillinger: