Maskinførere og Rørlegger/Grunnarbeidere med ADK1

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund, Åndalsnes
Søknadsfrist25.05.2018

Oppdragsmengden er økende hos oss, og vi ønsker oss flere dyktige maskinførere som kjenner stolthet i kroppen etter hvert som prosjekter ferdigstilles, og kan tas i bruk av fornøyde kunder.

I tillegg til at vi søker erfarne hjulmaskinførere i Ålesund, har vi behov for maskinførere i Åndalsnes.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bestå av anleggs- og grunnarbeid, opparbeidelse av veier, tomter, VA-anlegg m.m. Videre vil du jobbe med legging av vann- og avløpsanlegg, samt arbeidsplanlegging og varsling.

Kvalifikasjoner

Rørlegger/grunnarbeider:

-Fagbrev i maskin/anleggsarbeiderfaget

-ADK1 sertifikat

-Førerkort klasse BE

-Erfaring fra tilsvarende arbeid

Maskinfører:

-Fagbrev i maskin/anleggsarbeiderfaget, kan fravikes ved lang erfaring og maskinfører bevis

-Ønskelig med ADK1 sertifikat

-Førerkort for bil klasse B, ønskelig med BE, C og CE

-Erfaring fra tilsvarende arbeid

Personlige egenskaper

Hos oss er det sentralt at du er initiativrik og handlekraftig, samt evner å jobbe selvstendig og i team.

Vi tilbyr

Om du blir en av våre nye maskinførere blir du en del av et distrikt som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Du vil få gode utviklingsmuligheter, med mulighet til å planlegge egen arbeidsdag. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift.

Kontaktperson

Geir Folkedal

982 10 713

Søk stilling