<p>Ørjan Magnussen fikk en 1974-modell Volvo lastebil i 50-årsgave på Vei og Anlegg.</p>Salgssjef Christian Riise i Maur Bilpåbygg bidro til overraskelsen for Ørjan Magnussen.

Kollegaene overrasket sjefen: Fikk lastebil i 50-årsgave

Ørjan Magnussen var trolig den som fikk seg den største overraskelsen på Vei og Anlegg fredag. Han fikk nemlig en 1974-modell Volvo lastebil i 50-årsgave.

- Dæven, det er ikke ofte jeg blir målløs, men det er jeg nå, sier prosjektleder Ørjan Magnussen i firmaet Thore Magnussen og Sønn i Leksnes i Lofoten i Nordland.

Han ankom fredag Vei og Anlegg med en solid gjeng fra firmaet, men var totalt overrasket over hva som skulle møte han på messa. På standen til Maur Bilpåbygg stod det nemlig et flott glis av en oppusset 1974-modell Volvo veteranlastebil av typen N1025. En klassiker som Magnussen selv har erfaring med tidligere i sjåførkarrieren.

Lastebilen har kollegaene i firmaet kjøpt i Haugesund og den er har vært gjennom en skikkelig «shining» før den ble 50-årspresang.

– Nå ble jeg imponert. Denne lastebilen gleder jeg meg til å kjøre hjem, gliser Magnussen.

Riktignok må han smøre seg litt med tålmodighet. Det gjenstår en liten tur på verksted før bilen er klar for den lange turen nordover.

–Hva skal du bruke denne lastebilen til?

–Dette blir en lastebil for kosekjøring hjemme, og så må jeg nok slenge meg med på veteranlastebiltreff, sier han.

Lastebilsjåfør Bjarne Kristiansen i Thore Magnussen og Sønn, har vært primus motor for lastebilprosjektet og gaven.

–Dette en bil Ørjan har gode mange gode minner fra. Det er gjort mye arbeid på bilen, blant annet full rustsveising og lakkering. Den var helt klart ikke så pen da vi fant denne bilen, men det var en begivenhetsrik kjøretur over fra Vestlandet, sier han.