Fra overrekkelsen av den første teleskoptrucken; f.v. Thorbjørn Bjerkely, Svein Sunde, Jon Haraldsson, Kjell Rune Pettersson, Johan Bursell og Lasse Aalberg.

Mylift kjøpte to Bobcat-teleskoptrucker av Scanlift

Utleieselskapet Mylift har utvidet leieparken med to nye Bobcat-teleskoptrucker levert av Scanlift Maskin. Den første maskinen ble torsdag overlevert på Vei og Anlegg.

Teleskoptruckene, som bærer navnet T40.180 SLP, har en løftehøyde på 18 meter og er på fire tonn.

- Dagens leveranse er den første av to helt like maskiner, profilert i Mylifts farger, forteller Jon Haraldsson i Scanlift Maskin.

Det er ikke første gang de to partene handler med hverandre.

- Vi har tidligere også kjøpt andre maskiner fra Scanlift og Bobcat, men det er de første teleskoptruckene. For oss har det blant annet vært viktig med det sterke fokuset på service og oppfølging som har vært avgjørende for vårt valg, selvsagt i tillegg til maskinegenskapene, sier daglig leder Kjell Rune Pettersson i Mylift.

Mylift er til stede i Hamar, Elverum og Gjøvik – og har et søsterselskap i Sverige. Totalt er de rundt 70 ansatte og omsetter totalt rundt 250 millioner kroner.

Selskapet er familieeid, og har jobbet med utleie siden 2010.

Scanlift Maskin har kontor på Hamar og i Sandnes, samt at de er representert i Haugesund, Trondheim og Drammen. De har spesialisert seg på ulike trucker.