Veidekke bygger laboratoriebygg for Danmarks Tekniske Universitet

 Veidekkes danske datterselskap Hoffmann har inngått kontrakt med Danmarks Tekniske Universitet (DTU) om å bygge en 6.000 kvadratmeter stor laboratoriebygning.

Team Hoffmann består i tillegg av Link Arkitektur A/S og Moe og Mikkelsen Arkitekter A/S.

Prosjektet har blitt til gjennom en intensiv utviklingsfase det siste halvåret, og med sterk involvering fra brukerne av de nye byggene har teamet lykkes med å designe et bygg som møter fremtidige brukeres behov.

- Dette er nok et godt eksempel på at Hoffmann sammen med rådgivere, kunder og brukere har prosjektert et fantastisk prosjekt som vi nå skal realisere. Prosjektets verdi øker ved at alle har relevante ressurser med fra start, sier administrerende direktør i Hoffmann, Torben Bjørk Nielsen.

Det nye bygget på 6.000 kvadratmeter betyr at DTU Kemiteknik kan utvide rammene for forskning, undervisning og innovasjon. Bygningen kommer til å inneholde forsøkshaller, laboratorier, undervisningslokaler, verkstedhaller samt kontorarealer og fellesområder.

Byggearbeidet begynner i mai 2018.

DTUs campusområde i Lyngby er et område som forsterkes og fortettes med flere store nybygg som skal understøtte DTU som et internasjonalt eliteuniversitet med førsteklasses forskningsfasiliteter og innovasjonsfremmende undervisningsrom.