Hallgruppen hadde et godt andre driftsår. Foto: Hallgruppen

Hallgruppen doblet omsetningen i 2017

Teltprodusenten Hallgruppen leverte et positivt driftsresultat i sitt andre driftsår etter å ha doblet topplinjen i 2017.

Administrerende direktør Lars Dalgaard i Hallgruppen.

For Hallgruppen var 2016 et oppstartsår, og for 2017 var målet en topplinje over 200 millioner kroner og et positivt resultat.

Resultatet ble en 204 millioner kroner i omsetning, en økning fra 115 millioner i 2016, skriver selskapet i en pressemelding.  Resultatet før skatt endte på 300.000 kroner.

- Hallgruppen har hatt en fantastisk utvikling, og vi er fornøyde med å tjene penger samtidig med betydelig ekspansjon og tunge investeringer i produktutvikling. Våre folk jobber knallhardt og det legges merke til, sier administrerende direktør i Hallgruppen, Lars Dalgaard.

Han legger til at målet er å bli størst i Norden.

Selskapet har på kort tid fått en solid posisjon i markedet med kunder Avinor, Volvo, NCC og Skanska og leveranser til alle deler av verden. Produktene spenner fra plasthaller, arbeidstelt, kontorbygg og flyhangarer.

Hallgruppen har også fått på plass en omfattende avtale med FN-systemet. Avtalen innebærer at Hallgruppen skal kunne levere 10.000 kvadratmeter i løpet av 24 timer hvor som helst i verden ved humanitære kriser.

Dette kan være haller som kan benyttes som skole, sykehus, verksted eller lager for oppbevaring av nødhjelpsprodukter, mat eller medisiner. Konstruksjonene er spesialdesignet for å motstå alle slags værforhold, blant annet hard vind- og snøbelastning.

Telthaller er allerede levert til Asia, Afrika og Midtøsten.