Direktør WSP Engineering

WSP er et av verdens største rådgivingsselskap med rundt 42 000 medarbeidere fordelt på 500 kontorer i 40 land, og med ca 600 ansatte totalt i Norge. WSP Engineering (tidligere Høyer Finseth) ble en del av WSP i 2017 og er med sine vel 150 medarbeidere en betydelig aktør innen flerfaglig prosjektering og rådgivning. Hovedkontoret er i Oslo og de har også kontorer i Ålesund, Hønefoss, Trondheim, Revetal, Gol og Fredrikstad. WSP Engineering er et spesialisert ingeniørmiljø, som gjennom godt samarbeid med andre leverer totalløsninger. WSP Engineering tilbyr byggeteknisk prosjektering innen prefabrikkerte og plassbygde konstruksjoner, antikvarisk rehabilitering, brannsikkerhet, geoteknikk, bygningsfysikk og miljø. For mer informasjon se www.wsp.com.

FirmaWSP Engineering
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vekst og utvikling av norsk engineeringmiljø i et av verdens største rådgivingsselskap

WSP Engineering er en sentral del av WSP i Norge og virksomheten har betydelige vekstambisjoner. WSP i Norge har nylig kjøpt et selskap som dobler kapasiteten innen engineering og tverrfaglig rådgivning.

Vi søker en drivende, forretningsorientert leder som skal bidra til å utvikle WSP Engineering og samtidig bygge bro til WSP både nasjonalt og internasjonalt.

Den rette har sannsynligvis høyere, teknisk utdanning og flere års relevant ledererfaring. Stillingen rapporterer til administrerende direktør i WSP Norge AS.

Interessert? Kontakt Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, eller Renate Skilnand, 930 50 038.

Søknadsfrist: snarest, søknader vil bli vurdert fortløpende.

Søk her

Vis flere stillinger: