Regionleder ØST

BAS Maskinutleie AS er et selskap som leier ut maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. Siden oppstarten i 2008 har selskapet hatt stor vekst, og vil i 2017 forvente å passere 325 mill. kroner i omsetning og ha en bemanning på om lag 140 ansatte.

BAS Maskinutleie er lokalisert på Grålum i Østfold, Lindeberg i Sørum/Frogner, Elverum, Gjøvik, Hof i Vestfold, Kragerø, Arendal, Kristiansand, Klepp, Haugesund og Trondheim.

BAS Maskinutleie er eid 50% av AS Backe og 50% av Kruse Smith Entreprenør AS.

FirmaBAS Maskinutleie
FylkeOslo, Akershus
StedFornebu
Søknadsfrist15.04.2018

Til å bidra til videre vekst og utvikling søker vi en til nyopprettet stilling

Regionleder ØST

BAS har store ambisjoner om å vokse og utvikle oss i regionene vi er representert. Sentralt i dette arbeidet er å utvikle «ETT BAS», og skape lønnsomhet og effektivitet gjennom «VI-følelse» på tvers i organisasjonen.

Som Regionleder får en du meget sentral lederrolle som skal støtte og utvikle avdelingsledere og andre sentrale ressurser i region øst. Region øst omfatter Oslo/Akershus, Hedmark/Oppland, Østfold, Buskerud, Vestfold og Trondheim.

Rollen rapporterer til daglig leder i BAS Maskinutleie AS, og vil lokaliseres på selskapets hovedkontor på Fornebu i Bærum.

Dette får du jobbe med

Stillingen er nyopprettet, og du vil være med på å utvikle rollen sammen med daglig leder og øvrig ledergruppe. Du skal støtte avdelingslederne og avdelingene i din region med alt som er knyttet til drift, organisasjon, utvikling, salg og utleie, og sikre samarbeid og effektivitet på tvers av avdelingene. Du vil være sentral i å utarbeide investeringsplaner, og sikre en god utnyttelse av selskapets utstyrs- og maskinpark. Du er ansvarlig for å utarbeide strategi- og handlingsplaner, og være en pådriver for en fremtidsrettet og effektiv drift.

Som regionleder er du sentral i å følge opp kunder, leverandører og samarbeidspartnere, og skal være en viktig bidragsyter til vekst og resultater.

Er du den vi ser etter?

Våre nye regionleder er en klar og tydelig leder, og skal fremstå som en inspirerende rollemodell for ledere og medarbeidere i organisasjonen. Vi tror den nye regionlederen tilfredsstiller flere av følgende kompetanser:

  • Ledererfaring og dokumenterte resultater som leder
  • Du har utviklet strategi- og handlingsplaner, og er en aktiv pådriver for å sikre gjennomføring og oppfølging
  • Du har erfaring fra lederroller knyttet til drift, ressursbruk, personal og salgs-/markedsarbeid f.eks. innen kjededrift eller andre relevante organisasjonsformer
  • God økonomiforståelse, og er vant til å etablere og følge opp KPI`er
  • Kjennskap og interesse for bygg- og anleggsbransjen er en fordel
  • Du har gjennomført høyere utdannelse, f.eks. innen merkantile fag, ingeniørfag eller annet relevant
  • Gode IT-kunnskaper (Office, CRM, salgsoppfølging, relevante fagsystemer, mm)

Personlige egenskaper

Vår nye regionleder besitter flere av følgende egenskaper:

  • En god kommunikator som er klar, velformulert og tydelig
  • Engasjert, tillitvekkende og trygg, og evner å få med deg dine medarbeidere
  • Analytisk, og evner å se både det strategiske og operasjonelle
  • God til å planlegge og prioritere aktivitetene dine, men enda bedre på å gjennomføre dem
  • Er initiativrik og drivende, med stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • Du er en lagspiller som liker å spille andre gode
  • God skriftlig formuleringsevne

Som regionleder i BAS kommer du inn i en ny og spennende stilling, og får mulighet til å påvirke hele organisasjonen i en meget viktig fase for selskapet.

Konkurransedyktige betingelser med bl.a. helseforsikring og gode pensjons-forsikringsordninger. Du får en selvstendig hverdag med stor handlefrihet og muligheter til å påvirke både egen hverdag og selskapet for øvrig.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Orion Search, Helge Frisch mobil 900 98 607 eller Tore Svalastog mobil 934 94 900.

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Søknadsfrist: 15. april 2018

Søk stilling

Vis flere stillinger: