Senior Prosjektleder

Backe Trondheim AS er en velrennomert byggentreprenør i Trøndelag som er kjent for å levere god kvalitet og et solid håndverk i alle sine prosjekter. Selskapet ble opprinnelig etablert under navnet Norvik og Aasen i 1952. Siden den gangen har vi bygget utallige boliger, i tillegg til en lang rekke offentlige bygg og næringsbygg. Backe Trondheim har siden 2011 vært en del av Backegruppen, som er et av landets ledende entreprenørselskaper med ca 4 mrd i omsetning 2017. www.backegruppen.no

FirmaBacke Trondheim
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist27.04.2018

Vil du være med å bygge lokalsamfunn?

Vi søker en forretningsorientert lagbygger som vil ta del i videre utvikling av vår spennende prosjektportefølje i Midt-Norge innenfor nærings- og boligbygg. Du samarbeider tett med våre kunder, og må være god på å forstå kundebehov og drivende dyktig på oppfølging i prosjekter. Vi er stolt av vår historie og i Backe er vi kjent for å være ordentlige i alt vi gjør; fra tariffavtaler til byggekontrakter og fra grunnstein til pipehatt. Vi møter deg med faglig stolthet uansett prosjekt og tar ansvar, står på hardt og leverer som avtalt. Dette er ikke verdier vi bare har funnet på. Det er verdier alle våre virksomheter er tuftet på og har levd etter i generasjoner.

Ønsker du å være med å påvirke egen arbeidshverdag, vil du som senior prosjektleder hos oss få ansvar og myndighet til å lede og drive en solid prosjektorganisasjon fra oppstart til ferdig overlevert bygg. Stilingen rapportere til driftssjef.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Overordnet ansvar og ledelse for egne prosjekter
  • Utarbeide planer for nødvendig arbeid i prosjektet
  • Inngå kontrakter med, følge opp og styre leverandører og underleverandører
  • Økonomioppfølging og kontroll
  • Prisforhandlinger og kontakt med kunde/byggherre
  • Oppfølging av HMS og kvalitet på byggeplassen
  • Koordinere og lede praktisk arbeid og sørge for leveringspresisjon
  • Personalansvar

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi leter etter deg som tar initiativ og har sterk gjennomføringskraft. Du arbeider systematisk, er analytisk og har god tallforståelse. Som leder er du god på å organisere og bygge team, og lede mot felles mål. Du må være løsningsorientert og kunne ta beslutninger. Du har minimum 5 års relevant erfaring fra prosjektledelse innenfor bygg. Utdannelse på masternivå er å foretrekke, men vi vil også vurdere deg med bachelor og lang erfaring.

Vi kan tilby en solid arbeidsplass med dyktige kollegaer og et godt arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige betingelser, utviklingsmuligheter, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du lyst til å være oss på laget, hører vi gjerne i fra deg!

Kortfattet søknad og cv sendes via www.headvisor.no. Vi vil fortløpende vurdere aktuelle kandidater for dialog om stillingen.

For mer informasjon ta kontakt med driftssjef Michael K Jensen, tlf. 971 80 940, eller våre rådgivere i Headvisor AS, Kirsti Kalseth Sjøhaug, tlf. 977 31 680 eller Torstein Sneisen, tlf. 918 88 186.

Headvisor garanterer konfidensiell behandling, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver tidlig i prosessen.

Søknadsfrist: 27.04.2018.

Søk stilling

Vis flere stillinger: