Kalkulatør

Peritus Entreprenør AS er et norsk entreprenørselskap som står foran en betydelig vekstfase. Pr idag har selskapet hatt sin kjernevirksomhet innenfor rehabilitering/ombygging av næringslokaler, men fra 2018 også nybygg.

Peritus Entreprenør AS ble etablert i 2014 og er i dag en del av Merko Ehitus Gruppen. Selskapet omsetter i Norge for ca 120 mill og leverer totalentrepriser.

Merko Ehitus Gruppen har ca 800 ansatte og omsatte i 2017 for 317 mill Euro. Merko Ehitus Group er de baltiske staters største entreprenørselskap.

FirmaPeritus Entreprenør
FylkeAkershus
StedSofiemyr
Søknadsfristsnarest

Peritus Entreprenør AS søker kalkulatør som får muligheten til å være med å utvikle varemerket Peritus. Du vil bli en del av et selskap i positiv vekst som verdsetter alle ansatte – sammen er vi best. Våre kunder er aktører innenfor ombygging/renovering av næringslokaler samt nybygg av bolig/næring både for offentlig og privat.

Du har erfaring fra prosjekt/kalkulasjon, men ønsker å utvikle deg videre og samtidig være med å sette spor etter deg. Du får her muligheten til å være med å utvikle kalkulasjonsavdelingens rutiner. Er det deg?

VI TILBYR:

  • deg å være med på en reise i et selskap i sterk vekst og som er en del av et internasjonalt konsern
  • en stilling hvor du kan være med å forme hverdagen selv
  • engasjerte og faglig dyktige medarbeidere hvor hjelp og støtte aldri er langt unna
  • korte beslutningsveier og et godt arbeidsmiljø med en lett tone
  • konkurransedyktige betingelser

Kontaktpersoner:

Arvid Brandmo
Fagansvarlig Rekruttering, Impact
ab@impact.no
+4791399801

Trond Stensbøl
Senior Rekrutteringskonsulent, Impact
ts@impact.no
+4793263112

Søk stilling

Vis flere stillinger: