Fagarbeidere betong og tømmer - Volda og Sogndal

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

Distrikt Sogn og Fjordane har hovedkontor i Sogndal og avdelingskontor på Sandane og i Volda. Distriktet har en årlig omsetning på ca 300 mill. kroner og 70 ansatte funksjonærer og fagarbeidere. Vi har bygget flere store og prestisjetunge prosjekt, blant annet Trivselshagen på Sandane, Campus Fosshaugane i Sogndal, Amfi i Stryn, Utsikten på Gaularfjellet og Thon Hotell Fosnavåg.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeMøre og Romsdal, Sogn og Fjordane
StedVolda eller Sogndal
Søknadsfrist22.04.2018

I Sogndal skal vi i gang med Lerum Brygge, og på søre Sunnmøre starter vi snart opp flere spennende prosjekt. Vil du være med og bygge dem med oss?

Distrikt Sogn og Fjordane søker dyktige fagarbeidere til nye prosjekter i Sogn og Fjordane og på Sunnmøre. Vi ser etter deg med fagbrev og/eller gjerne noen års erfaring fra bransjen, som ønsker å ta del i vår videre utvikling i distriktet. Arbeidssted er Sogndal eller Volda. Skriv gjerne i søknaden din hvor du ønsker å jobbe.

Arbeidsoppgaver

Distrikt Sogn og Fjordane har store og små oppdrag innen bygg, men vi har også anleggsrelatert virksomhet. Vi har en variert hverdag, og trenger dyktige og handlekraftige fagarbeidere for å sikre en effektiv og sikker fremdrift i prosjektene våre.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du primært har formell fagkompetanse, dvs fagbrev i betongfaget, forskaling eller tømmer. Men vi vil også vurdere annen relevant erfaring/kompetanse.

Profil

Du må være en engasjert og ansvarsbevisst lagspiller som inspirerer dine medarbeidere til en trygg, god og lønnsom arbeidsplass. Du anser HMS som en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier.

Vi kan tilby et involverende fagmiljø hvor HMS, planlegging og god drift står i sentrum. Du får gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Ønsker du faglig påfyll har Veidekkeskolen et bredt spekter av kurs og opplegg du kan velge mellom.

Vi har gode pensjons– og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om jobben?

Christine Aagård Midthjell

916 12 897

Søk her