Byggeleder veg og kontrollingeniør veg/konstruksjoner til Fv. 17/720 Dyrstad-Sprova-Malm

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med ca. 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

Vi er inne i en periode med flere spennende endringsprosesser, noe som vil påvirke både struktur og oppgavesammensetning.

FirmaStatens vegvesen
FylkeTrøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist08.04.2018

Prosjektet Fv. 17/720 Dyrstad-Sprova-Malm omfatter en stor omlegging av hele vegtraseen forbi Vellamelen og ny veg til Malm på til sammen 14,6 kilometer. Det skal bygges ei ny bru over Beitstadfjorden, som blir i underkant av 600 meter lang. I tillegg kommer generelle utbedringstiltak, blant annet forbi Jådåren, i Kvarvingdalen og i Sprova.

Vegen blir bredere, med en bredde på 10 meter. Prosjektet er kostnadsberegnet til 1,6 milliarder kroner, og er organisert som en egen prosjektorganisasjon i prosjektavdelingen i Statens vegvesen Region midt.

I tillegg vil prosjektorganisasjonen forberede og gjennomføre prosjektene E6 Selli-Asp-Trøa og E6 Langnesberga (oppstart avhengig av bevilgning). Du kan lese mer om prosjektet på www.vegvesen.no/vegprosjekter

Prosjektet er godt i gang, en entreprise er gjennomført og flere er oppstartet. Prosjektorganisasjonen er fortsatt i oppbyggingsfase og er per i dag bemannet med 11 medarbeidere.

Kontorsted for stillingene er ved prosjektkontoret på Asphaugen, Asphaugvegen 32 i Steinkjer kommune.

Ved prosjektet er det nå ledige stillinger med følgende arbeidsoppgaver

Byggeleder for strekningen Fv 17 Østvik-Beitstadsundet:

  • Utarbeiding av konkurransegrunnlag og gjennomføring av anbudskonkurranser.
  • Oppfølging av kontrakter når det gjelder det tekniske, HMS og økonomi.
  • Utføre kvalitets-, framdrifts og kostnadskontroll.
  • Ha kontakt og oppfølging av entreprenører/leverandører, naboer/grunneiere og andre berørte samarbeidsparter.

Kontrollingeniør veg/konstruksjoner:

  • Bistå byggelederne i prosjektet med befaringer, kontrollaktivitet innen HMS, kvalitet, økonomi og framdrift, registreringsoppgaver og deltagelse i byggemøter.
  • Det må påregnes andre oppgaver.

Kvalifikasjoner for stillingene

  • Du må ha minimum treårig relevant bachelorutdanning eller lignende fra universitet eller høgskole. Det er en fordel med vegfaglig utdanning eller bygg- og miljøfag. Vi kan fravike utdanningskravet for stillingen som kontrollingeniør hvis du har teknisk fagskole og omfattende og relevant erfaring.
  • Det er ønskelig at du har relevant erfaring innen fagområdene og arbeidsoppgavene for stillingene, men nyutdannede oppfordres også om å søke.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt. Vi er ute etter resultatorienterte personer som arbeider strukturert og kommuniserer godt. Vi ønsker personer som er gode på tverrfaglige samarbeid, og som trives både med å jobbe selvstendig og som del av et team. Det er viktig med god formuleringsevne både skriftlig og muntlig. Du trives med og behersker godt å jobbe med dataverktøy.

Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no)

Hva tilbyr vi?

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, der våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Praktisk informasjon

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål.

Originale vitnemål og attester samt kopier tas med til et eventuelt intervju.

Vi ber om at du i søknaden sier noe om hvilke(n) av stillingene du er interessert i.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte prosjektleder Jo Bernt Brønstad, tlf 934 64 773.

Søk stilling

Vis flere stillinger: