Advokat

Juridisk avdeling i Rambøll er et team på to advokater som yter service til alle selskapets markedsområder og prosjekter. Vår hverdag består av spennende utfordringer med rådgivning til alle prosjekttyper og prosjektstørrelser - fra totalentrepriser i milliardklassen til enfaglige oppdrag. Juridisk avdeling er en sentral og engasjert støttespiller som utvider med en ny advokat til teamet. Arbeidssted er i Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist22.04.2018

Sentrale arbeidsoppgaver vil være å yte juridisk rådgivning som prosjektstøtte fra tilbuds- til sluttfasen og til generelle drifts- og utviklingsoppgaver. Advokatene i juridisk avdeling har et selvstendig ansvar for egen portefølje, samtidig arbeider vi også i team – både på avdelingen og tverrfaglig – for å sikre best mulig support til våre interne kunder. Du vil derfor arbeide tett sammen med fagmiljøene og bistå med alt fra løpende rådgivning i enkeltspørsmål i til intensiv kontraktuell bistand til prosjekter. En viktig del av avdelingens arbeid er å være en proaktiv juridisk rådgiver under hele prosjektets levetid.

Dine arbeidsoppgaver vil derfor også bestå av:

  • Gjennomgang og utarbeidelse av kontrakter, inkl. tilbudskontroll og utvikling av kontraktstrukturer for samarbeid i prosjekter/nye samarbeidsformer.
  • Sikre kontraktsforståelse og profesjonell kundehåndtering i gjennomføringen av oppdrag.
  • Håndtering og oppfølging av reklamasjons-, tviste- og forsikringssaker, inkl. forhandlinger.
  • Bidra til opplæring innen kontraktforståelse og -styring.

Som del av et spennende internasjonalt samarbeid i konsernet, vil stillingen også få fagansvar for GDPR i Rambøll Norge.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg med flere års erfaring som advokat innenfor kontrakts- og entrepriserett fra et større advokatfirma eller som internadvokat i bygg- og anleggsbransjen. Du har hatt ansvar for større sakskompleks, prosjektoppfølging eller tvisteløsning, gjerne både med store offentlige og private aktører og med variasjon fra byggherre-, entreprenør- og rådgiver-/arkitektsiden. Som et lite juridisk team bistår vi hele Rambølls virksomhet i Norge, slik at selv om din kjernekompetanse er innenfor kontrakts- og entrepriserett, krever stillingen en allsidighet innenfor alle våre virksomhetsområder.

Rambølls strategi «Winning together» innebærer samarbeid for å levere et best mulig prosjekt for alle involverte aktører. I tillegg til gode juridiske kvalifikasjoner, må du derfor ha interesse for en rådgivende ingeniørs virksomhet og de ulike fagmiljøene i Rambøll. Det kreves stor grad tydelighet og beslutningsevne, med evne til å rådgi konkret og med et løsningsorientert fokus.

Du er engasjert, strategisk med stor arbeidskapasitet og god forretningsforståelse. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å bygge tillitt i et tverrfaglig miljø
  • Servicemindet, sosial og med høy grad av integritet
  • Fleksibel med stor gjennomføringsevne
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Juridisk leder, Maria Dorthea Røste, maria.roste@ramboll.no, +47 975 20 549.

Søk stilling

Vis flere stillinger: