Divisjonsleder Prosjektledelse

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen Bygg & arkitektur, Samferdsel & byutvikling, Energi, Vann, Miljø & helse og management consulting.

I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. På verdensbasis har vi totalt 13 000 medarbeidere, lokalisert i 35 land.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist23.04.2018

Divisjon Prosjektledelse er en av 4 divisjoner i markedsenhet Bygg og Arkitektur. Divisjonen har i dag ca. 150 medarbeidere lokalisert i hele landet, og leverer tjenester til alle prosjekter i Rambøll nasjonalt og internasjonalt. Divisjonslederen rapporterer til Markedsenhetsdirektør og inngår i ledergruppen for markedsenheten. Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor i Oslo.

Rambølls medarbeidere skal være anerkjent for god prosjekt- og prosjekteringsledelse. Vi har derfor utarbeidet prosesser, verktøy, prosjektakademi, og en organisering som understøtter god styring av alle våre oppdrag. Vi skal etterstrebe god oppdragsforståelse, øke flerfaglige leveranser, samhandling og kommunikasjon mellom kunde og rådgivere. Dette gjelder også intern prosjektledelse, prosjekteringsledelse og oppdragsledelse.

Vi er i dag involvert i mange spennende prosjekter bla.: Det nye Nasjonalmuseet, Varoddbrua i Kristiansand, den nye kaffefabrikken Joh. Johannson Kaffe, Jordal Amfi, flere store prosjekter for forsvaret, det nye regjeringskvartalet, Heimdal VGS, Stjørdal helsehus, Nye fengsler i Agder, Kampflybasen på Evenes m.fl.

Om stillingen

Divisjonsleder er ansvarlig for budsjett og resultat gjennom utvikling av prosjektledelse som fagområde, god kundebehandling og godt markedsarbeid. Vi søker deg som er trygg i lederrollen, og som kan bidra til å løse kundens behov, inspirere og lede divisjonen i tråd med overordnet strategi og mål. Divisjonsleder må kunne involvere seg i enkeltsaker og samtidig ha den totale oversikten over divisjonens arbeidsoppgaver.

Rambøll søker en divisjonsleder som setter fokus på vår verdikjede og på Rambølls måte å levere prosjekt-, prosjekterings- og oppdragsledelse på. Divisjonsleder skal også bidra til utvikling av prosjektfaget for hele Rambøll Norge - også i samarbeid med Rambøll internasjonalt.

Sentrale ansvarsområder for divisjonen:

  • Resultat- og personalansvar
  • Kunde - og salgsansvar
  • Lede strategi- og utviklingsprosesser i divisjonen og bidra I markedsenheten Bygg & Arkitektur sine strategi- og handlingsplaner
  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Videreutvikle organisering og prosjektledelsesfaget i tråd med markedets behov
  • Bidra til etterlevelse av Rambølls kvalitetssystem og prosjektmodell

Hvem vi søker

Den lederen vi ser etter, er en leder som ser potensiale i menneskene rundt seg, og som ønsker å bidra til andres vekst og utvikling. Videre ser vi etter deg som er/har:

  • Utdannet sivilingeniør eller ingeniør, med minimum 10 års ledererfaring
  • Markeds- og forretningsorientert
  • Bred prosjektkompetanse
  • Resultatorientert og jobber både strukturert og målrettet
  • Evne til å skape merverdi for kunden – være en relasjonsbygger
  • Initiativrik, utadvendt, ambisiøs, strategisk og engasjert som person
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingen stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner. Du må også trives i en travel hverdag blant dyktige medarbeidere.

Om du har spørsmål vedr. stillingen, ta kontakt med:

Bjørn Tore Landsem, Markedsenhetsdirektør Bygg og Arkitektur, tlf. 932 43 113.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: