Divisjonsleder Arkitektur & Plan

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen Bygg & arkitektur, Samferdsel & byutvikling, Energi, Vann, Miljø & helse og management consulting.

I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. På verdensbasis har vi totalt 13 000 medarbeidere, lokalisert i 35 land.

FirmaRambøll
FylkeHordaland, Trøndelag
StedTrondheim eller Bergen
Søknadsfrist22.04.2018

Vi søker en visjonær og utviklingsorientert divisjonsleder med personlig engasjement for hva arkitekturfaget bidrar med av merverdi til samfunnet, og evne til å jobbe strategisk for fag og virksomhet. Arkitektdivisjonen har ansvar for fagmiljø innenfor arkitektur, landskapsarkitektur og plan, med hovedfokus på byggrelaterte prosjekter. Divisjonslederen rapporterer til Markedsenhetsdirektør for Bygg og Arkitektur i Rambøll Norge, og inngår i hans ledergruppe. Stillingen kan lokaliseres enten i Trondheim eller Bergen, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Om stillingen

Du får lederansvar for ca. 80 medarbeidere fordelt på fem avdelinger plassert ulike steder i Norge. Divisjonslederen skal bidra til samhandling i prosjekt på tvers av fag og geografi, legge til rette for, og motivere til å styrke og utvikle kompetanse innenfor framtidsrettet og bærekraftig arkitektur, by- og stedsutvikling.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Gjennomføre prosjektsikring for oppdrag som eies av avdelingen
  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Ivareta faglig og administrativ oppfølging av divisjonen
  • Sikre resultater og kundetilfredshet

Hvem vi søker

Vi søker etter deg som har relevant ledererfaring, en forretningsorientert profil og evne til å skape merverdi for kunden. Den ideelle kandidaten er utdannet arkitekt eller landskapsarkitekt. Du bør også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av større oppdrag med minst 10 års erfaring innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse. Du bør også ha et nasjonalt nettverk innenfor arkitektur- og byggenæringen.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Utpreget rolleforståelse i en kompleks organisasjon vektlegges
  • Evne til å forankre overordnede strategier og motivere og mobilisere medarbeiderne
  • Interesse for bredden i divisjonens fagområder og bidra til godt samspill med kunder, interessenter og samarbeidspartnere
  • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med markedsenhetsdirektør Bjørn Tore Landsem på mobil 932 43 113 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: