Aktivitetsansvarlige bygg diverse prosjekter

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Tønsberg, Aukra, Kristiansund og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist04.04.2018

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå Aktivitetsansvarlige bygg diverse prosjekter.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Aktivitetsansvarlig Bygg stasjoner ivaretar det byggfaglige ansvaret i byggherreteamet for prosjektering og prosjektert løsning fra tidligfase til overlevert FDVU dokumentasjon, basert på blant annet prosjektets vedtatte rammebetingelser, gjeldende lover og forskrifter, interne standarder og prosesser.

Oppgavene omfatter bidrag til utarbeidelse og oppfølging av prosjekteringsavtale, avklaringer av planer, rammebetingelser og grensesnitt, kontroll av det prosjekterte underlaget, organisering av 3.partskontroll, oppfølging / utarbeidelse av kalkyle og utarbeidelse av entreprisekontrakter, fraviks- og endringskontroll og bidra til avtalte leveranser fra entreprenør sammen med bl.a. prosjekteringsleder, kontraktsansvarlig og byggeleder. Kontroll og bistand i forbindelse med sluttoppgjør og sluttdokumentasjon.

Ved evt. varierende oppgavebelastning eller endringer i prosjekt, kan deltagelse i andre prosjekt / oppgaver være aktuelt. Noe reising må påregnes.

Kvalifikasjoner:

  • Ingeniør/Sivilingeniør bygg og anlegg med lenger (min. 5 år) relevant erfaring
  • Erfaring fra prosjektering eller oppfølging av prosjektering av høyspenningsanlegg/stasjoner eller tilsvarende i ansvarlig rolle
  • Kompetanse på gjeldende relevante norske og internasjonale normer og forskrifter for Oppdragsgivers virksomhet
  • Erfaring med relevante kontraktsstandarder for entrepriser, i hovedsak NS 8405 og NS 8407, med fordel også fra byggeplass / evt leverandøroppfølging
  • Gode generelle datakunnskaper for prosjektstøtte (Word, Excel, eRoom etc.) og relevante 2D/3D prosjekteringsverktøy
  • Gode norsk-, og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Evne til å jobbe selvstendig så vel som i team
  • Kandidaten må ha god tverrfaglig forståelse, god forståelse og ansvarstagelse for SHA/HMS området, være presis i kommunikasjon og saksfremstilling både skriftlig og muntlig samt være målrettet, ha gode samarbeidsevner og ha byggfaglig tyngde og integritet.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 04.04.18, men vi vil vurdere kandidater for lignende, evt. andre aktuelle stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Oslo

Oppstart: Asap

Varighet: 01.05.19

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene inne olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult legger stor vekt på å være nær sine ansatte, og være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver der du tydelig skal merke at du er i fokus.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: