Sivilingeniør/ingeniør byggeteknikk – stål og betong

Rambølls kontor i Fredrikstad består av ca. 50 medarbeidere i et tverrfaglig miljø, og vi er engasjert i mange ulike typer av prosjekter, både næring, industri, offentlige bygg, anlegg og havner. Avdelingen for bygg er i god utvikling og med økende oppdragsmengde ønsker vi å ansette en kunnskapsrik og erfaren rådgiver innenfor bygg, fortrinnsvis med erfaring innen prosjektering av stål og betongelementer.

FirmaRambøll
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist21.04.2018

Hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte og hyggelige kollegaer og blant annet jobbe med globalanalyse og prosjektering av konstruksjoner i stål og betong. Avdelingen satser på BIM og du vil få jobbe med spennende prosjekter sammen med engasjerte og faglig dyktige kollegaer i et internasjonalt og tverrfaglig miljø.

Viktige arbeidsoppgaver vil være:

  • Beregninger/analyse ved hjelp av Robot/FEM design.
  • Modelleringsoppgaver i TEKLA stål og betongelementer med tilhørende verkstedtegninger.

God kunnskap om prosjektering etter NS-EN standarder og betongelement håndbøker vil være en fordel.

Hvem vi søker

Vi søker etter en person med minimum 3-5 års erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet, stål/betongelement industrien eller entreprenør. Du vil få ansvar som fagansvarlig for modellering av stål og betongelementbygg i TEKLA. Du skal også drive prosjektering i prosjekteringsoppdrag, primært byggrelatert men kan også være industri og anleggsprosjekter. Du har også forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.

Viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Faglig tyngde og integritet og fortrinnsvis universitets- eller høyskoleutdanning
  • Erfaring med moderne prosjekteringsverktøy og tradisjonell prosjektering
  • Evne til samarbeid med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i og utenfor Rambøll
  • Selvstendig, positiv, strukturert og ryddig samt god til å kommunisere både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål ta gjerne kontakt med avdelingsleder Nils Andre Buer på telefon 95 15 35 87 eller nils.andre.buer@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: