Logistikkansvarlig bruberedskap

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med ca. 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

Vi er inne i en periode med flere spennende endringsprosesser, noe som vil påvirke både struktur og oppgavesammensetning.

FirmaStatens vegvesen
FylkeAkershus
StedBjørkelangen
Søknadsfrist15.04.2018

Statens vegvesen Region øst har ledig stilling som logistikkansvarlig ved vårt hovedberedskapslager på Holtermoen, Bjørkelangen. Personen vil inngå i vegvesenets landsdekkende bruberedskapsgruppe, som i dag består av ti personer fordelt på Region øst, midt, vest og Vegdirektoratet. Fem av disse har kontorsted i Region øst på Holtermoen.

Stillingen omfatter ansvar for lagerstyring og logistikk av alt bruberedskapsmateriell som Statens vegvesen disponerer. Dette gjelder blant annet midlertidige bruer, mobile ferjekaier og andre hjelpe-konstruksjoner som benyttes i forbindelse med uforutsette bruhendelser og andre hendelser. Materiellet er lagret på flere steder i Norge. Vi har totalt ca. 60-70 prosjekter over hele landet pr år.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for drift og vedlikehold av lager og logistikksystemet for alt vårt utstyr
  • Ansvarlig for bestillinger og oversikt over utstyr på alle våre prosjekter
  • Kontakt med leverandører av utstyr i inn- og utland
  • Planlegging og gjennomføring av forbedringstiltak for lagring av materiellet
  • Bistå våre lager- og driftsansvarlige med drift og vedlikehold på våre lager

Spesielle forhold ved stillingen:
I tillegg til oppgaver over, kan stillingen (ved beredskaps- og krisesituasjoner) omfatte tunge og kompliserte monteringsoppdrag som krever god fysikk. Dette gjelder også i forbindelse med arbeider i større høyder. Disse arbeidene gjennomføres i egen og andre regioner, og reisevirksomhet, kvelds- og nattarbeid, må i noen tilfeller påregnes.

Det er en fordel om søkeren har kort arbeidsvei til lageret på Bjørkelangen for å kunne rykke ut og ekspedere brumateriell i forbindelse med uønskede bruhendelser.

Kvalifikasjonskrav

Du må ha utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år. Vi kan se bort fra dette kravet hvis du har sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Det kreves førerkort for bil i klasse B.

Stillingen innebærer mye samhandling og kommunikasjon i en beredskapssituasjon, og det kreves derfor at du har en god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

Ønsket bakgrunn

Vår nye medarbeider bør også ha:

  • Interesse, forståelse og særdeles god kunnskap innenfor IT
  • Erfaring fra håndtering av utleie av mengdemateriell
  • Erfaring med å kunne håndtere kritiske situasjoner i hektiske perioder
  • Truckførerbevis

Dersom du ikke har truckførerbevis, er det viktig at du er villig til å gjennomføre nødvendig kurs.

Hvem er du?

Du er ansvarlig og evner å holde hodet kaldt i pressede situasjoner. Du jobber systematisk og har god orden, samtidig som du skal være fleksibel der det kreves.

Hva tilbyr vi?

  • Medlemskap i en av de beste pensjonsordningene i Norge, Statens pensjonskasse, med blant annet mulighet for boliglån
  • 37,5 times arbeidsuke
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Betalt overtid
  • Kompensasjon for reisetid
  • En time fri til trening per uke
  • Gode muligheter for faglig påfyll

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Praktisk informasjon

Søknad må sendes elektronisk. Vedlegg også relevant informasjon som CV, vitnemål og attester.

For spørsmål tilknyttet stillingen, kontakt Gunnar Magnus Haugen, tlf. 992 29 744 / Tage Pålerud, tlf. 920 44 518

Søk stilling

Vis flere stillinger: