Prosjektleder/Byggeleder/Kvalitetsleder

Rambøll har et av Norges ledende prosjektledermiljø med over 120 ansatte, bredt sammensatt innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør. Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling.

Vår bransje er i sterk utvikling, og digitalisering er et viktig satsningsområde for oss fremover, noe som også vil bidra til å forandre prosjektleder/prosjekteringslederrollen i årene som kommer. Rambøll er blant annet med på Statsbygg sin første Digibygg-satsning og har vært med på å gjennomføre Kunsthøyskolen i Bergen som er det fremste helhetlige LEAN-prosjektet i Norge. I tillegg har vi en rekke andre spennende prosjekter som Nytt Nasjonalmuseum, Regjeringskvartalet, Nye Jordal Amfi og Frogner ishall.

FirmaRambøll
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist16.04.2018

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår avdeling i Fredrikstad med ressurssterke prosjektledere og byggeledere.

Hos oss vil du kunne jobbe med prosjekter i alle størrelser gjennom alle faser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som prosjektleder, byggeleder, kvalitetsleder eller byggherreombud for våre kunder i offentlig eller privat sektor. Du vil også ha mulighet til å lede Rambølls tverrfaglige prosjekteringsgrupper i prosjekteringsoppdrag. Prosjektene våre er hovedsakelig i Østfold og Akershus, men muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og i utlandet.

I avdelingen vår i Østfold vil du få ca. 10 kollegaer. Vi har en god blanding av juniorer og seniorer, en spennende prosjektportefølje og et meget godt arbeidsmiljø. Avdelingen er bredt sammensatt av prosjektledere, byggeledere, prosjekteringsledere og kvalitetsleder. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb.

Roller stillingen er tiltenkt:

  • Prosjektleder for byggherre
  • Byggeleder/byggherreombud/KU
  • Prosjekteringsleder for større tverrfaglige prosjekteringsoppdrag
  • Kvalitetsleder i større prosjekter for offentlig sector

Hvem vi søker

Du har relevant høyere utdanning og minimum 5 års erfaring som prosjektleder, kvalitetsleder og/eller byggeleder fra byggenæringen, gjerne fra offentlig byggherre eller entreprenør. Du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vil spesielt vektlegge personlige egenskaper, gode kommunikasjonsevner, ryddighet og integritet.

Erfaring som vil bli vektlagt:

  • Erfaring fra bruk av BIM og lean i byggeprosjekter
  • Erfaring fra offentlige formålsbygg
  • Erfaring fra offentlig anskaffelse
  • Erfaring fra bygg med spesielle miljøkrav
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Andreas Westander, tlf: 900 59 095

Søk stilling

Vis flere stillinger: