Selgere

Liebherr, et internasjonalt familieeid selskap med ca 45.000 ansatte er representert i Norge som en egen salgs- og servicebedrift, samtidig som vi betjener våre kunder med en rekke lokale servicepartnere.

Liebherr-Norge ble etablert i 2011 for å garantere salg, markedsføring og oppfølging av etter markedet på en rekke utvalgte Liebherr produkter. Vi har hatt økning og solid vekst siden oppstarten. Som et salgs- og markedsføringsselskap som er en del av familieselskapet Liebherr, sørger vi for effektiv produkt- og informasjonsoverføring fra produsent til sluttkunde.

Liebherr-Norge har ansvaret for følgende av Liebherr sine produkter: Hjul- og beltegående gravemaskiner, Hjullastere og dumpere, Dosere og beltelastere, Material- og sorteringsmaskiner. Vårt hovedkontor ligger på Ingeberg ved Hamar.

For mer informasjon se: www.liebherr.com

FirmaLiebherr
FylkeHordaland, Rogaland
Søknadsfristsnarest

Vi søker nå flere utadvendte og selvstendige personer til å selge våre Liebherr anleggsmaskiner og materialhåndteringsmaskiner.

Dette er en spennende jobb med varierte og utfordrende muligheter for den rette kandidaten. Dine arbeidsoppgaver er varierte og vil bestå av bearbeiding av markedet for våre produkter og tjenester. Med deg har du en service innstilt organisasjon, samt et stort internasjonal selskap som hele tiden ligger i front med produktutvikling og setter kvalitet foran kvantitet.

Rollen medfører en del reising, og vi er fleksible med hvor i Norge du bor. Stillingen er basert på hjemmekontor, og det er praktisk at du bor nær en flyplass. Fokusområder vil bl.a. være Hordaland for den ene stillingen og Rogaland for den andre stillingen.

Den ideelle kandidat har erfaring fra tilsvarende salg til bygg og anleggsbransjen og gjerne utdanning som ingeniør eller tilsvarende, men ikke et krav.

Du er resultatorientert og entusiastisk, samtidig som du er relasjonsskapende og trives i kontakt med kunder. Gode kommunikasjonsevner er viktig i denne stillingen. Du har et sterkt salgsinstinkt og kombinerer dette med faglig kunnskap og nysgjerrighet, i tillegg har du en åpen og ærlig fremtoning.

Vi tilbyr:

  • Fast jobb i et solid, internasjonalt og verdensomspennende selskap i god vekst
  • Et entusiastisk og fremover lent team som inspirerer deg til å yte ditt beste
  • Frihet under ansvar
  • En stabil, trygg og profesjonell arbeidsgiver som tilbyr konkurransedyktige betingelser
  • Faglig utvikling med solid opplæring/kursing i både inn- og utland
  • Et familie konsern med mange muligheter både i inn og utland.

Familieselskapet Liebherr er opptatt av at det er vi ansatte som er den viktigste ressursen i denne bedriften. I Norge er vi i sterk vekst, noe som gir gode muligheter for personlig utvikling gjennom høyt fokus på kompetanseheving. Vi er en del av en internasjonal bedrift med mange muligheter, både nasjonalt og internasjonalt.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Liebherr v/ Håkan Nyhaugen, Daglig leder / Branch Manager, +47 467 87 900, eller Mercuri Urval v/ Petter Haakonsen, telefon +47 975 59 019. Søk på stillingen snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: