Konstruktører

Spenncon har historie i Norge tilbake til 1961 da Forspent Betong ble etablert i Hønefoss. Etter navneendring og oppkjøp er det i dag Consolis SAS som eier Spenncon AS. Consolis er verdens ledende leverandør av prefabrikerte betongelementer. Med over 100 års erfaring og 10 000 ansatte på lokasjoner i 28 land, har Consolis en sterk markedsposisjon og en samlet omsetning på om lag 1,8 milliarder EUR.

Spenncon er i dag etablert med 4 fabrikker i sentrale regioner i Norge, omsetter for om lag 1,0 milliarder NOK og har mer enn 500 ansatte. De fire fabrikkene er lokalisert i Hønefoss, Hjørungavåg, Verdal, og Sandnes. Vi har under etablering en ny høyeffektiv fabrikk på industriområdet Skurve lokalisert om lag 20 km sørøst for Sandnes, der all produksjon i Rogaland blir samlokalisert i løpet av 2018. Vi bidrar i hele verdikjeden når moderne bygg skal føres opp, fra løsningsvalg via salg og prosjektutvikling til komplett montasje av råbygget. I tillegg leverer vi produkter og løsninger til infrastrukturprosjekter som tunell og bruer. Vi ligger i forkant med utvikling av produkter og produksjonsprosesser som gir mindre belastninger på miljøet, og forplikter oss til enhver tid å overholde myndighetenes miljøkrav. Spenncon er sertifisert iht. ISO9001.

FirmaSpenncon
FylkeBuskerud, Trøndelag, Møre og Romsdal, Rogaland
StedHjørungavåg, Sandnes, Trondheim eller Hønefoss
Søknadsfristsnarest

Vi har et sterkt konstruksjonsmiljø på om lag 50 ingeniører lokalisert i 4 sentrale regioner i Norge, og jobber med mange spennende prosjekter både innenfor bygge- og anleggsektoren. Nå skal vi ansette enda flere dyktige konstruktører, både i Trondheim, Hjørungavåg, Sandnes og Hønefoss. Stillingene vil rapportere til regional konstruksjonssjef. I rollen som Konstruktør vil du ha utstrakt kontakt og interaksjon med dyktige kollegaer på tvers av våre lokasjoner i Norge, samt også i noen grad med andre enheter i Consolis konsernet.

Vi ser etter kandidater med ingeniørutdannelse på Bsc eller Msc nivå innenfor konstruksjonsteknikk, og som har mer enn 5 års erfaring, fortrinnsvis som konstruktør. Kandidater som har erfaring med betongkonstruksjoner vil bli foretrukket, men er ikke et krav. Vi ser også helst at du har erfaring med 3D modellering, og ferdigheter i bruk av Tekla er et absolutt pluss. Lang og solid erfaring innenfor prosjektering av bygge- og anleggsprosjekter kan kompensere for verktøyspesifikk kompetanse.

Hovedoppgaver:

  • Prosjektering og utførelse av statiske beregninger av elementer, knutepunkter, samt stabilitetsberegninger
  • Utarbeidelse og leveranse av grunnlag for produksjon og montasje til angitt tid og kvalitet, i tett samarbeid med prosjektleder
  • Ledelse av prosjekteringsteam, samt delta i prosjekteringsmøter med byggherre og entreprenør
  • Optimalisere HMS i prosjekteringen med tanke på sikkerhet i produksjon, transport, og montasje
  • Tilstrebe bruk av standardløsninger, og legge til rette for kostnadseffektiv produksjon og montasje
  • Bidra til faglig utvikling og erfaringsdeling, samt delta i Consolis konsernprosjekter ved behov

Spenncon kan tilby:

  • Mulighet til å jobbe med konstruksjon av spennende signalbygg og prosjekter innen infrastruktur
  • Bli del av et sterkt fagmiljø med satsning på innovativ bruk av BIM og flerdimensjonale prosjekteringsverktøy
  • Konkurransedyktige lønnsvilkår
  • Gode pensjons- og forsikringsytelser, inkludert helseforsikring
  • Spennende faglige og personlige utviklingsmuligheter i Spenncon, og eventuelt også i Consolis SAS konsernet som har virksomhet i 28 land

For en konfidensiell dialog om stillingen, ta kontakt med en av våre rådgivere hos Mercuri Urval, Ottar Skeide på mobiltelefon 975 59 043 eller Ole K. Simensen på mobiltelfon 975 59 087. Du kan også søke direkte på stillingen ved å laste opp din CV og søknad, snarest mulig.

Vi vurder kandidater fortløpende, og vil tilpasse både rekrutteringsprosess og tiltredelsesdato i dialog med den enkelte kandidat.

Søk stilling i Hjørungavåg

Søk stilling i Sandnes

Søk stilling i Trondheim

Søk stilling i Hønefoss