HMS-ledere til Veidekke Anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist04.04.2018

Vi søker etter ingeniør med HMS kompetanse, verneingeniør eller tilsvarende som ønsker å jobbe med HMS inn i våre prosjekter i anleggsvirksomheten.

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner (2017). Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.

Om stillingen

Vår visjon er et skadefritt Veidekke og flere gode arbeidsår for alle. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss kommer hele hjem til sine kjære hver dag, og kommer på jobb neste dag. I Veidekke er derfor våre HMS-mål likestilt med de økonomiske målene.

HMS-lederen vil samarbeide tett med både prosjektorganisasjonen, formenn, kvalitetsleder og HMS- nettverket i bedriften. Denne lederen vil også være en del av HMS-nettverket i Veidekke Anlegg som består av ca. 30 HMS fagpersoner med både lang og bred bakgrunn. HMS-lederen vil i det daglige rapportere til Anleggsleder.

Stillingen vil være tilknyttet våre prosjekter som vi har i hele landet og skiftordning/mobilitet må dermed påregnes.

Arbeidsoppgaver

  • Bidra til å utvikle en god arbeidskultur med fokus på sikkerhetsatferd
  • Være en proaktiv og engasjerende HMS ressurs ute på anleggsplassen, vernerunder og ledelsesinspeksjoner
  • Bistå med å planlegge og følge opp gjennomføringen av HMS aktiviteter i prosjekt
  • Ha en aktiv rolle i alle deler av risikovurdering
  • Følge opp avvik og korrigerende tiltak
  • Leveranse av HMS-dokumentasjon i prosjektet
  • Ha kontakt mot kunde og samarbeidspartnere

Kvalifikasjoner

  • Ingeniørutdannelse eller annen relevant utdannelse
  • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen eller annen industrivirksomhet
  • Generelt gode datakunnskaper
  • Relevant erfaring fra operativt arbeid kan kompensere for manglende formell utdanning

Profil

Vi søker etter deg med erfaring fra systematisk HMS-arbeid. Personlige egenskaper er også noe vi vil vektlegge spesielt og vil være avgjørende. Du bør like å jobbe systematisk, det ligger naturlig for deg å ta initiativ, du evner å bestrebe å finne gode løsninger for både prosjektet, bedriften og teamet, du bør like å snakke med folk og evne å tilpasse deg mange ulike mennesketyper, og kommunikasjonsformen din må være profesjonell - både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer som gir en unik og samlende bedriftskultur. Du vil oppleve stor grad av selvstendighet og frihet. Du vil så å si hver dag få mange muligheter for å delta på arenaer hvor du kan påvirke både bedriftens og enhetens videre utvikling. Dagene vil være svært varierende og dynamiske med gode muligheter for å bidra og utvikle også deg selv i ulike arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Eirik Husby

HMS-sjef

Telefon 415 01 697

Søk stilling

Vis flere stillinger: