Illustrasjon: Conceptor Bolig

Ny Jessheim-bydel legges snart ut i markedet

Jessheim Sør blir en ny bydel få minutters gange fra Jessheim sentrum når første byggetrinn med 109 leiligheter kommer for salg.

Conceptor Bolig AS har stor tro på vekst i Ullensaker, med Jessheim og Gardermoen som fokusområder. Selskapet skal utvikle og bygge opp mot 800 leiligheter i Jessheim Sør prosjektet. Området er ferdig regulert og samlet skal det bygges ca. 70.000 kvadratmeter BRA bolig. Reguleringsplanen åpner også for bygging av næringsarealer, hvor 3.000 kvadratmeter er detaljhandel, 10.000 kvadratmerer er plasskrevende handel hvor det er mulighet for treningssenter og spisesteder.

– Vi er svært glade for at vi nå kan lansere prosjektet i markedet slik at interessenter kan melde seg til EiendomsMegler 1 som står for salget av leilighetene, sier Lasse Skjelbred, som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS.

Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.400 leiligheter under utvikling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder.

– Prosjektet på Jessheim Sør er tegnet av TAG Arkitekter. Her er det lagt stor vekt på en moderne arkitektur med brutte fasader, nyanserte farger og spennende materialvalg. Det blir luftige uteplasser med sollys, grønne plener og lekeområder og et nettverk av stier og gangveier. Biltrafikken ledes ned i garasjeanlegg, sier Stig Ø. Kvarsnes som er prosjektleder for Jessheim Sør i Conceptor Bolig. Jessheim Sør er et boligområde med mange kvaliteter. Både ute og inne.

– Byggetrinn 1 på Jessheim Sør vil bestå av to leilighetsbygg på 5 og 6 etasjer, med tilsammen 109 leiligheter, forteller Stig Ø. Kvarsnes. Her finner du 1, 2 og 3-roms leiligheter. Felles for alle er lyse, luftige rom med praktiske og arealeffektive planløsninger, egen uteplass og bod, samt mulighet for egen parkeringsplass i p-kjeller med EL-bil lader. Det er heis til hver etasje, og alle de kvaliteter du bør forvente i en helt ny leilighet.