Tekniker for alarmovervåking - Fjernvarme, avdelingen for bygninger, Bergen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.04.2018

Vil du arbeide med høyaktuelle oppdrag? Vi arbeider med noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt.

Nå søker vi en tekniker for fjernvarme til vår avdeling for Bygninger – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige personer til vårt team.

Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

OPPDRAGSLEDELSE OG VARIERT ARBEID

I rollen som tekniker for fjernvarme vil du få ansvar for oppdragsledelse og å bygge gode relasjoner med kunder og samarbeidspartnere. Du vil få en allsidig hverdag ii hovedsak tilknyttet overvåkningsanlegg for fjernvarme. Du vil blant annet jobbe med prosjektering og drift av overvåkningssystemer på fjernvarmenettet, herunder feilsøking. Dette innebærer at du vil jobbe i prosjektene fra vårt kontor i Bergen, men også med feltarbeid i Bergen og omegn.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning.

DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER

Vi leter etter deg som liker, og jobber for å få fornøyde kunder. Samtidig som du er god til å skape gode kunderelasjoner er du også god til å ta initiativ og fullføre dine oppdrag.

Du har en høyere teknisk utdannelse og har erfaring og interesse for feilsøking og/eller måleteknikk. Relevant fagbrev er en fordel i stillingen.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner
  • Du er praktisk anlagt
  • Du har gode samarbeidsevner og skaper relasjoner
  • Du er løsningsorientert
  • Du trives med en høy grad av frihet under ansvar
  • Du er strukturert, selvgående og initiativrik
  • Du har førerkort klasse B.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktperson: Ole Johnny Sølberg, ass. Vice President, tlf: 410 47 522

Søk stilling

Vis flere stillinger: