Prosjektsjef

Bil- og eiendomskonsernet Bertel O. Steen AS består av bilimport, forhandlervirksomhet, bilfinans, verksteddrift og eiendom. Ved utgangen av 2017 hadde konsernet en omsetning på 16,7 mrd. og sysselsatte i overkant av 2.300 mennesker.

Bertel O. Steen Eiendom AS er betydelig styrket de siste år og vil i 2018 eie og forvalte en eiendomsmasse på ca. 200.000m2 knyttet til bil- og annen næringsvirksomhet. Konsernets eiendomssatsning er en langsiktig og strategisk viktig del av konsernet som både skal støtte og samhandle med bilvirksomheten, samt utvikle andre næringseiendommer som en profesjonell eiendomsbesitter.

FirmaBertel O. Steen Eiendom
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfristsnarest

Som prosjektsjef i Bertel O. Steen Eiendom vil du arbeide med både bilanlegg, kontorbygg, bolig og annen næringseiendom, og delta i alle prosjektets faser fra skisse- og forprosjekt; til gjennomføring og ferdigstillelse. Prosjektene spenner fra rehabilitering av eksisterende eiendommer, nybygg og rene utviklingsprosjekter. Majoriteten av eiendomsporteføljen er plassert i Oslo og på det sentrale østlandsområdet, i tillegg til ulike anlegg sentrert rundt de store byene i Norge.

I gjennomføringsfasen er du byggherrens prosjektleder og du vil være ansvarlig for alle sider av prosjektgjennomføringen fra start til slutt. Sammen med Prosjektdirektør og andre kolleger i konsernet vil du også delta i løpende vurderinger av utviklingspotensialet i eiendomsporteføljen. Du vil få ansvaret for utarbeidelse og oppfølging av budsjetter i både skisseprosjekt, forprosjekt og gjennomføringsfasen.

Du har:

  • Utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør
  • God erfaring fra prosjekterings- eller prosjektledelse fra byggherre- eller entreprenørsiden
  • Relevant erfaring fra styring av større eiendomsprosjekter
  • Noe erfaring fra plan- og tidligfase
  • Kompetanse med bransjerelaterte lover og forskrifter

Du evner å skape god tillit i eiendomsprosessene du leder, og gode relasjoner til alle interne og eksterne samarbeidspartnere. Som type er du positiv og løsningsorientert, og med god evne til å holde oversikt, fremdrift og struktur i prosessene.

Vi tilbyr interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et profesjonelt og ekspansivt eiendomsmiljø nært knyttet opp til drift og utvikling i et av Norges mest tradisjonsrike bilkonserner. Du får stor individuell frihet i et tverrfaglig teambasert og godt arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted ved Bertel O. Steens hovedkontor på Lørenskog like utenfor Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Renate Karlsnes Skilnand, tlf. 930 50 038, eller Atle Ronglan, tlf. 966 27 089. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: