Ingeniør med Breeam-kompetanse

Backe Oppland AS er et selskap i AS Backe, og er i dag en av Opplands ledende entreprenører. Selskapet ble etablert i 1980 og har hovedkontor på Gjøvik og avdelingskontor på Roa og Lillehammer. Vi har per nå 90 medarbeidere, fordelt på 25 funksjonærer og 65 fagarbeidere innen betong og tømmer. Selskapet har en solid økonomi, og omsetter i år kr. 340 mill. kroner.

FirmaBacke Oppland
FylkeOppland
StedHunndalen
Søknadsfrist20.05.2018

Er du ingeniør med erfaring innen Breeam?

Backe Oppland er i sterk vekst og for å styrke vår organisasjon søker vi deg som er ingeniør og har god kompetanse innen Breeam.

Hva innebærer rollen?

Du vil gå inn i prosjektorganisasjoner der det er krav om Breeam og sørge for at vi gjør det vi skal for å oppnå kravene som er satt, bl.a. i et stort skoleprosjekt i Hakadal som skal sertifiseres Breeam excellent.

Rollen innebærer fagansvar for Breeam i Backe Oppland og du vil også være ansvarlig for opplæring innenfor Breeam til resten av selskapet.

Er du den vi ser etter?

Du er selvstendig, systematisk, en god lagbygger og har blikk for helheten.

Hva må til?

Du har høyere teknisk utdannelse innen byggfag, du har gode kommunikasjons og samarbeidsevner, har høy arbeidskapasitet og er initiativrik og dynamisk, og så kjenner du deg igjen i verdiene våre: Pålitelig, ærlig og faglig dyktig

Vi tilbyr:

En spennende og utfordrende stilling hvor du får bruke din kompetanse og utvikle deg videre i en variert og spennende hverdag med kompetente og resultatorienterte kollegaer.

Hos oss har vi stor takhøyde, høy trivsel og gode muligheter for faglig utvikling.

Vi setter etterrettelighet og kvalitet i høysetet, vi har flat struktur, godt samarbeid og gjensidig respekt på alle nivåer.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktinfo:

Christian Rønning, Driftssjef + 47 404 79560 Christian.Ronning@backe.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: