Salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS, Morten Dahl(t.v.),Tommy Jensen, salgsleder i Utleiesenterets Oslo-avdeling og arenasjef i Interspons AS, Øyvind Lillehagen gratulerer hverandre med ny samarbeidsavtale angående Tour of Norway 2018.

Utleiesenteret inngår avtale med sykkelritt

Utleiesenteret AS blir leverandør til det internasjonale sykkelrittet Tour of Norway 2018.

Utleiesenteret AS, som er et resultat av en fusjon mellom Utleiesenteret i Drammen og Kongsberg, Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie på Gardermoen, undertegnet nylig en samarbeidsavtale med Interspons i forbindelse med det prestisjefylte sykkelrittet.

– Gjennom denne samarbeidsavtalen får Utleiesenteret AS en mulighet til å vise at vi kan levere utstyr til store arrangementer samtidig som det er god merkevarebygging å være synlig på en så stor nasjonal sportsarena som Tour of Norway, sier salgs- og markedsansvarlig hos Utleiesenteret AS, Morten Dahl i en melding. 

Tour of Norway, som blir arrangert for 8. gang, foregår sentralt på Østlandet i midten av mai.

I år starter 1. etappe i Svelvik før det går innom Drammen og videre til Horten. I løpet av femdagersrittet er syklistene også innom steder som Hønefoss, Asker, Moss, Sarpsborg, Kongsvinger, Brumunddal, Moelv og med målgang på Lillehammer.