Prosjektleder - Anleggsprosjekter

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 31,6 milliarder kroner (2017), og halvparten av de 7 700 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Distrikt Bergen i Veidekke Entreprenør AS har kontorer i Storetveitvegen og utfører primært prosjekter i Bergen og omlandskommunene, men vi er også involvert med vår spesialkompetanse i spennende prosjekter andre steder i Norge. For oss er samarbeid, involvering og kontinuerlig forbedring kjerneområder i utviklingen vår der våre lange tradisjoner som både produksjonsbedrift og kundeorientert prosjektutvikler knyttes samen med høyt miljøfokus, digitalisering og bruk av nye verktøyer og prosesser. Distrikt Bergen utfører prosjekter innen områdene Næringsbygg (priv/offentlig), Bolig og Anlegg – og vi utfører prosjekter innen alle entrepriseformer. Vi er totalt ca. 100 fagarbeidere og 80 funksjonærer. Vi er en stor lærlingebedrift og satser også mye på traineer. Vi planlegger å starte byggingen av vårt nye hovedkontor i løpet av 2018. Der vil vi være samlokalisert også med andre Veidekke enheter som Veidekke Eiendom AS og Veidekke Industri AS. Og så tror vi på at det er viktig å ha det gøy på jobben og vi er glade i både teknikk og folk!

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.04.2018

Vil du bli med på et vinnerlag? Utvikle Veidekke Entreprenør AS sitt distriktskontor i Bergen videre? Vi bygger kompetanse og kapasitet for videre vekst og ser spennende muligheter fremover – og trenger DEG!

Vi ser vekst innen området anleggsrelaterte prosjekter både i Bergensområdet og regionalt i vårt nærområde. I tillegg til at vi jobber med infrastruktur/samferdselsprosjekter for det offentlige så ser vi et stort potensiale i utviklingen av egne anleggsrelaterte prosjekter sammen med kunder. Parkeringshus i fjell, Industrirelaterte prosjekter, kaier og feltutbygginger er slike prosjektområder.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha det overordnede ansvaret for prosjektene og i tillegg delta i tilbudsarbeid/markedsarbeid og prosjektutvikling. Du vil ha kundeansvar og du vil ha det overordnede personal-, økonomi- og HMS-ansvar i prosjektene. Sammen med deg vil du ha dyktige medarbeidere i Veidekke og leverandører/UE/rådgivere. Som prosjektleder inngår du i vårt PL-nettverk og utvidet ledergruppe.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har både en teoretisk og praktisk bakgrunn og erfaring. Vi tenker at følgende er sentrale områder du kjenner deg igjen i, trives med og utfordres av:

  • Du har høyt kundefokus
  • Du har godt humør, ståpåvilje, liker å jobbe i team – og er flink med folk!
  • Du er en inspirerende leder og er kreativ og strukturert
  • Du har teknisk utdanning på høyskolenivå. Erfaring kan kompensere for lavere utdanning.
  • Har minimum 5-10 års erfaring innen anleggsrelatert virksomhet
  • Du har allsidig erfaring fra anleggsrelaterte prosjekter. Grunn, betong, bergrom, teknisk i grunnen, utomhus, miljø, sjøarbeid, veg, bane er alle relevante områder.
  • Du har erfaring fra entreprenør, rådgiver og/eller kunde/byggherre.
  • Du har markedskunnskap i Bergensområdet.
  • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i tillegg til bruk av digitale vertkøy.
  • Du trives både i felten, på brakka og kontoret
  • Du ser også positivt til noe reisevirksomhet

Personlige egenskaper

  • God på relasjoner og kan bygge team
  • Involverende lederstil
  • Profesjonell og tillitsskapende
  • Initiativrik og handlekraftig

Vi tilbyr

Å jobbe i Veidekke og distrikt Bergen handler om delta i spennende prosjekter sammen med mange kollegaer i et sterkt faglig miljø – og det er handler også om å være i en organisasjon der alle blir sett, der det er stor frihet, der det er mulighet for involvering og utvikling, der man får ansvar og tillit og der kunde, HMS og kontinuerlig forbedring står øverst på agendaen.

Hos oss handler mye om det å involvere alle for å oppnå de beste resultatene, jobbing i team og at vi hele tiden forbedrer og utvikler oss. Vi ønsker å utvikle anleggssegmentet mer mot totalentrepriser der kundeverdi er i hovedfokus og vi tror at et godt og kreativt samarbeid mellom oss, kunde, leverandører/UE/rådgivere er nøkkelen til suksess og verdiskapning for alle parter.

Vi har konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger, mulighet for medeierskap i Veidekke (aksjeordning), bonusordning, bedriftshytter, kursprogram, faglige nettverksgrupper og ulike sosiale arrangement.

Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og ståpåvilje der det er en god blanding av unge og erfarne innen mange fagfelt.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Erlend Bygnes

970 95 333

erlend.bygnes@veidekke.no

Geir Morten Nordvik

926 03 871

geir.morten.nordvik@veidekke.no

Vis flere stillinger: