Senior rådgiver for avfall og sirkulær økonomi

Miljø & Helse er et av markedsområdene i Rambøll Norge, og består av nærmere 2000 medarbeidere globalt. I Norge er Miljø & Helses mer enn 60 medarbeidere fordelt på tre avdelinger og seks kontorer. Vi har mange spennende prosjekter og søker nå nye medarbeidere innen avfallsrådgiving og sirkulær økonomi.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist10.04.2018

Om stillingen

En av hovedoppgave vil være å tilføre relevante oppdrag til avdelingen, bidra i og lede prosjekter innen fagområdet samt delta i større flerfaglige prosjekter. I tillegg blir du sentral i å sikre faglig utvikling innenfor dette fagområdet i Miljø & Helse i Norge, veilede andre medarbeidere og bidra til å bygge opp en sterk faggruppe innenfor avfallsrådgiving og sirkulær økonomi. Du vil få ansvaret for å bygge opp en kundeportefølje på Østlandet og sikre Rambølls posisjon innen området.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har allsidig kompetanse innen avfallsløsninger og sirkulær økonomi. Du har minimum fem års rådgivningserfaring eller tilsvarende innenfor fagfeltet og kompetanse innen miljøanalyser, kjemi, avfallsteknologi eller materialstrømsanalyser. Du har et stort nettverk blant kommuner, interkommunale selskaper og private selskaper. Forretningsforståelse og gode egenskaper innen markedsføring er en fordel for stillingen. Du bør også ha prosjektledererfaring fra større oppdrag og rapport- og utredningserfaring. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Faglig engasjert, har ambisjoner og ideer, og vil være med å videreutvikle våre produkter
  • Evne til å ta helhetlig ansvar for prosjektene og kan arbeide selvstendig så vel som sammen med andre
  • Ha faglig tyngde og ønske om å tilegne deg ny kunnskap
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk, herunder formidle faglig kunnskap på norsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Jan Rukke, tlf. 932 24 813, e-post: jan.rukke@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: