Seksjonsleder Tunnel

Rambøll har i dag 450 medarbeidere i markedsenheten Samferdsel og Byutvikling. Vi søker nå etter en energisk og ambisiøs leder av vår nyopprettede seksjon for tunnel. Du brenner for tunnel-faget og har et ønske om å bygge opp en ny enhet med medarbeidere som lykkes i tunnel-prosjekter. Du må ha erfaring fra bransjen vår samt kjennskap til viktige kunder og aktører i samferdselssektoren generelt, og tunnel-området spesielt. Du vil få ansvar for business plan tunnel, vekst, profilering og faglig utvikling på området. Den aller viktigste oppgaven er å bygge et vinnerlag i tunnel-sektoren.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist13.04.2018

Seksjonen er en del av avdelingen Anlegg og Industri og stillingen rapporterer til avdelingsleder for denne. Hovedarbeidsområdene vil være fjelltunneler og løsmassetunneler, men også samordning av våre tjenester innenfor andre tunnelkategorier inkludert tunnelrehabilitering. Seksjonen skal bemannes opp med disiplinledere for tunnel som leder prosjektering av tunnel i våre prosjekter.

En hovedoppgave vil være å rekruttere dyktige disiplinledere som skal være vår drivkraft i tunnel-sektoren. Du vil bygge opp seksjonen i nært samarbeid med avdelingsleder og divisjonsleder, men også trekke på dyktige medarbeidere fra andre fagfelt i selskapet. Evnen til å bygge nettverk både internt og eksternt er derfor viktig for å lykkes. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Bygge og utvikle kunderelasjoner i transportmarkedet
  • Utvikle tunnel som fagområde og profilere dette i markedet
  • Gjennomføre tilbudsprosesser på vegne av selskapet
  • Ledelse og utvikling av seksjonens medarbeidere
  • Ansvar for egne prosjekter og leveranser til kundene

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er utdannet siv.ing/ing med minimum 5 års erfaring fra prosjektering og/eller bygging av tunnelanlegg. Du bør også ha kompetanse på drift av tunnelanlegg. Du er en ambisiøs ledertype som motiveres av å skape lønnsom vekst. Du anser gode relasjoner som en forutsetning for å lykkes, og jobber derfor aktivt for å bygge og vedlikeholde nettverk i markedet.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Etablert nettverk i bransjen
  • Strategisk, helhetstenkende og strukturert
  • Gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål, ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Anlegg og Industri Knut Harald Resen-Fellie på telefon 93 24 30 39.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: