Prosjektleder

Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Prefab, Fundamentering, Eiendom og Kran. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen «Gleden er å være til nytte» som viktigste drivkraft.

Prefabrikkerte betongelementer gir kostnadseffektive bygg. Kynningsrud startet montasjevirksomheten for 40 år siden og Kynningsrud Prefab så dagens lys ved etablering av betongelementfabrikken i Uddevalla i 1997. Samtidig ble produksjonen av stålkonstruksjoner i Fredrikstad effektivisert for å levere kombinasjonsbygg av betong og stål. Med markedets nyeste og beste produksjonsutstyr står vi godt rustet for å tilfredsstille behovene til små og store kunder.

FirmaKynningsrud Prefab
FylkeØstfold
StedRolvsøy
Søknadsfrist30.04.2018

Vi søker prosjektleder til utfordrende og
spennende oppgaver innenfor byggebransjen.

Hovedoppgavene i stillingen er prosjektledelse med ansvar for en egen prosjektportefølje, som innebærer ansvar for planlegging og oppfølging av fremdrift, kvalitet og økonomi gjennom alle prosjektets faser og sørge for gode
kunderelasjoner. Vi har prosjekter i Norge og Sverige.

Du har god planleggingsevne og er bevisst på å utvikle et godt samarbeid på prosjektene. Du erkjenner at ledelse innebærer «å nå mål gjennom andre», og at risikovurdering er alt annet overordnet. Du kjennetegnes ved ærlighet, lojalitet og entusiasme – og ved å ha et sterkt fokus på HMS og kvalitet. Du har ingeniørutdanning, relevant bransjeerfaring og kunnskap om kontraktstandarder og prosjektgjennomføring.

Vi tilbyr gode betingelser, utfordrende arbeidsoppgaver, dyktige medarbeidere og et godt arbeidsmiljø.

Kontakt prosjektsjef Asle Ruud på telefon +47 917 73 298 eller daglig leder Pål A. Sanne på telefon +47 911 08 058 for mer informasjon.

Skriftlig søknad med CV sendes på mail til asle.ruud@kynningsrud.no senest 30. april.

Vis flere stillinger: