Vedal Entreprenør og Ramirent med modulavtale

Ramirent har nylig signert en avtale om levering av moduler til Vedal Entreprenør sitt prosjekt i Fyrstikalleén 1 i Oslo Øst.

- Vi har jobbet hardt og målbevisst mot denne avtalen. Dette er et prestisjeprosjekt, sier Trond Vea, selger for Ramirent i en pressemelding.

– Vi har virkelig stått på for å få et samarbeid, og er stolte over å få jobbe med en så spennende aktør som Vedal, legger han til.

Et så stort prosjekt krever tyngde og forutsigbarhet, noe prosjektleder hos Vedal Entreprenør, Lars Dybvik understreker.

- Vi valgte Ramirent på grunn av økonomi og deres egnethet. Vi får trygghet i leveransen når vi inngår samarbeid med en seriøs aktør, sier han.

Ramirent skal levere brakkemoduler til alle som er involvert i prosjektet.

– Modulene omfatter spiserom, kontor, garderober og kontor – for å nevne noen, forteller Vea, som håper dette er første steg videre i et langt samarbeid. Så fremt de fortsetter å være konkurransedyktige på pris vil det være aktuelt å forespørre Ramirent om ytterligere leveranser, avslutter Dybvik.

Fyrstikkaleén 1, er et prosjekt på Helsfyr i Oslo som skal huse både Arbeids- og Velferdsdirektoratet og Statens Lånekasse for utdanning. Bygget vil være på totalt cirka 40.000 kvadratmeter.