Storstilt åpningsfest hos splitter nye Montér Åsane

8. mars åpnet Montér Åsane et toppmoderne byggevarehus i Haukås næringspark.

For å markere åpningen av det nye byggevarehuset saget direktør for Proff og Montér i Optimera, Knud Holm, over en planke utenfor hovedinngangen.

Det var mange som møtte opp for å få med seg de gode åpningstilbudene.

- Det er gledelig å se at så mange har tatt turen. Vi har lenge drømt om å åpne et byggevarehus på Åsane og nå er vi endelig i gang. Vi fortsetter åpningsfesten helt frem til 17. mars med knallgode tilbud, forteller Ole-Jørgen Mo, Regionsdirektør Vest i Optimera.

Alt på et sted
Byggingen av Montér Åsane startet i mai på en ti måls tomt i den nye næringsparken på Haukås. Næringsområdet er i sterk vekst med en ambisjon om å tilby alt på et sted. På tomten til Montér Åsane er det bygget et nytt og moderne byggevarehus med et bredt utvalgt til både proff og privatkunder. 

Byggevarehuset disponerer hele 4300 kvadratmeter, med en av Montér sine største gjennomkjøringshaller, hvor varene kan lastes under tak. Drive troughen har plass til 15 biler, hvor kundene effektivt og komfortabelt kan handle byggevarer hele året.

- Det er viktig for oss at kundene får en god handleopplevelse hele veien hos Montér. Vi har fått en stor Byggeservice-avdeling hvor kundene kan få hjelp med alt fra kalkulasjoner og beregninger, finansiering, hjemkjøring og håndverkerformidling. Her vil man få råd og veiledning til store og små prosjekter, sier Ole-Jørgen Mo.

Fredag 16. mars inviterer Montér Åsane alle byggmestre i Bergen til en storstilt byggmesterfrokost.