Rørleggere / grunnarbeidere med ADK1

Maskinentreprenør Carl C. FonAS er et selskap med ca. 150 ansatte og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr.

Vi utfører alt av grunnarbeider ifm tomter, sprenging, massetransport, krantransport og maskintransport. Vi utfører også alt av kommunaltekniske oppgaver med bl.a. veibygging med asfaltering, legging av vann og avløpsanlegg etter kommunal standard, samt snøbrøyting. Vi har vårt hovedkontor på Nordre Kullerød 5 i Sandefjord, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet.

Carl C. Fon er kjent for sin høye kompetanse, velutstyrte maskinpark, godt arbeidsmiljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass.

FirmaCarl C. Fon
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist20.04.2018

Vi ser at markedet i vårt område tar seg kraftig opp. For å møte økende arbeidsmengde ønsker vi å knytte til oss flere erfarne og dyktige rørleggere/grunnarbeidere med ADK1.

Generelle arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bestå av anleggs- og grunnarbeid, opparbeidelse av veier, tomter, VA-anlegg m.m. Videre vil du jobbe med legging og sikring av vann- og avløpsanlegg, samt arbeidsplanlegging og arbeidsvarsling.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev i maskin-/anleggsarbeiderfaget
  • ADK1 sertifikat
  • Førerkort klasse BE, også ønskelig med C og CE
  • Erfaring med tilsvarende arbeid

Dine personlige egenskaper

Som person ønsker vi at du er arbeidsom, pliktoppfyllende og har stå-på-vilje. Du er ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner, er fleksibel og ikke redd for å ta i et tak. Det er en fordel at du prater flytende norsk.

Vi tilbyr

Hos oss i Carl C. Fon får du interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har høy faglig standard og et spesielt godt og inkluderende arbeidsmiljø, som er en viktig suksessfaktor hos Carl C. Fon. Kompetanseoppbygging og utvikling av egne ansatte har i alle år stått sentralt, og vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist: 20. april 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Elin Reinfjord
HR-ansvarlig, Carl C. Fon AS
+47 33 48 74 50
elin.reinfjord@carlcfon.no

Vis flere stillinger: