Operations Manager

Sika Norge AS er en del av Sika AG, som er et verdensomspennende konsern innen kjemiske produkter til byggebransjen. Selskapet er markedsledende innen tetting, liming, støydemping, forsterkning og beskyttelse av bærende konstruksjoner til bygg og industri. Sika har sitt hovedkontor i Baar i Sveits og er representert med 17.500 ansatte i over 100 land. Det norske kontoret har 60 ansatte og ligger på Lahaugmoen industriområde, nord for Oslo.

FirmaImpact for Sika Norge
FylkeAkershus
StedLahaugmoen, Skjetten
Søknadsfrist04.04.2018

Som Operations Manager har du overordnet ansvar for kundeservice, logistikk og lager, innkjøp og produksjon i selskapet. Du vil bidra i arbeidet for å oppnå Sikas mål for tilvekst og kundetilfredshet, og sikre god koordinering og kommunikasjon med dine medarbeidere. Du vil være ansvarlig for å etablere gode relasjoner og avtaler med dine leverandører, alt ifølge Sikas standarder. Du vil arbeide med et sterkt fokus på effektivitet, vekst og lønnsomhet og du vil etablere og styre virksomheten med tydelige mål og KPI'er.

Vi søker en ambisiøs, offensiv og selvgående leder, med stor gjennomføringsevne og et brennede ønske om å lykkes. Du må ha høyere utdanning innen logistikk/økonomi og noen års lederfaring med resultat- og personalansvar. Lyst og evne til å skape gode resultater, samt god forståelse for balanse mellom kommersielle og operasjonelle behov, er viktige egenskaper for å lykkes. Stillingen rapporterer til daglig leder, og inngår i ledergruppen.

Hos oss får du en spennende lederstilling i et internasjonalt konsern, og du får arbeide med utfordrende oppgaver for sikre smidig og effektiv vareflyt og leveranse av våre produkter og løsninger i et krevende og ekspansivt marked. Du får ubegrensende muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom ditt samarbeid med kollegaer i inn- og utland. Sika tilbyr gode pensjons- og forsikringsordinger mm.

ARBEIDSOMRÅDER:

  • lede medarbeiderne innen kundeservice, innkjøp, produktsjon og lager
  • optimalisering av lagerhold og organisering av varestrømmen på den mest effektive måten
  • optimalisering av produksjonsprosessene og sikre at produksjonen er ferdig i tid som beskrevet i kvalitetsstandardene fastsatt av selskapet
  • optimalisere og lede kundeserviceteamet med et sterkt kundeorientert fokus, ved å etablere KPI'er og mål
  • lede innkjøpsavdelingen og etablere styringsparametere for effektiv og optimal leveranse av råvarer og ferdigvarer
  • rapportering av økonomi- og driftsparametere (KPI) til lokal ledelse og konsern

VI SØKER DEG SOM:

  • har høyere utdanning innen økonomi / logistikk (BSc./MSc) og gjerne erfaring fra teknisk handelsvirksomhet
  • er erfaren SAP bruker med generelt høy IT kompetanse
  • har erfaring med LEAN og 5S og motiveres av effektivitet og kontinuerlig forbedring
  • kommuniserer sikkert og tydelig på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • er en god motivator som samarbeider godt med andre, men som også kan jobbe selvstendig
  • evner å prioritere og trives med å jobbe i et hektisk miljø
  • er engasjert og løsningsorientert og får ting gjort

Sika, Casco og SCHÖNOX er velkjente varemerker i selskapet Sika Norge AS, og leverer et bredt sortiment av markedsledende produkter.
Hjemmesider: www.sika.no - www.schonox.no - www.casco.no

IMPACT er et fullverdig HR-konsulenthus med spesialisering innen rekruttering, omstilling, outplacement og utvikling. Vi har et bredt kompetansemiljø og bistår kunder i et vidt spekter av bransjer. Vi er opptatt av å levere løsninger som er tilpasset våre oppdragsgiveres behov, og alltid med respekt for mennesker og verdier.

Impact er en del av Arenakonsernet. Konsernet har i tillegg datterselskapene Arbeidslivsressurs og Arena Personal, både i Norge og Sverige.

Kontaktperson:

Stig Solberg
DNV GL Sertifisert Senior Rekrutteringskonsulent
ss@impact.no
+4791635552

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: