Anleggssjef

Lofotkraftkonsernets hovedvirksomhet er utbygging og drift av elektrisitetsnettet i Lofoten. Konsernet driver dessuten med kraftproduksjon, utbygging og drift av fiberoptisk bredbånd samt installasjonsvirksomhet.

Forsyningsområdet har til sammen ca 24.000 innbyggere og omfatter de seks Lofotkommunene, som også er konsernets eiere. Konsernet har om lag 130 ansatte. Lofotkraft er sertifisert etter ISO 9001 Kvalitetsstyring og ISO 14001 Miljøstyring.

FirmaLofotkraft
FylkeNordland
StedSvolvær eller Leknes
Søknadsfrist31.03.2018

Bli med å bygge strømnettet i Lofoten

Vi søker deg som har ledererfaring fra entreprenør- og anleggsbransjen.

I Lofotkraft vil du være en leder som har ansvar for montører og arbeidsledere. Disse er hovedsakelig ansatt på Leknes og i Svolvær, og utfører arbeidsoppgaver i hele Lofoten. Du vil få prosjektlederansvar og skal drive montasjeprosessen vår på en profesjonell og effektiv måte.

Dette er en lederstilling der du rapporterer direkte til administrerende direktør og deltar i konsernets ledergruppe.

I Lofotkraft vil du finne et godt arbeidsmiljø med stort fokus på HMS, kvalitet og forbedringskultur. Du vil få lønn etter avtale og gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger.

Arbeidssted: Svolvær eller Leknes

Søknadsfrist: 31. mars 2018

Har du spørsmål til stillingen er det bare å ta kontakt med administrerende direktør Arnt M. Winther, telefon 911 50 537, eller HR-leder Kjersti Winther, telefon 979 81 114

Søknad sendes elektronisk via link på denne siden

Hvis du har problemer med utfylling av elektronisk CV kan du kontakte kundeservice hos Jobbnorge på e-post: kundeservice@jobbnorge.no eller ring på telefon 75 54 22 20.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Det er ønskelig med minimum 3-årig universitets-/høgskoleutdannelse, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Vi ønsker at du har erfaring:

  • som leder
  • med utvikling av team
  • fra prosjekt og/eller anleggsarbeid
  • med Leanmetodikk og kontinuerlig forbedring

Personlig er du strukturert, engasjert og løsningsorientert, og du har:

  • stor arbeidskapasitet og stiller høye krav til deg selv og andre
  • en god evne til å lede og motivere dine medarbeidere
  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • fokus på framdrift og økonomi

Vis flere stillinger: