Key Object Manager

Mapei er en av Nordens største leverandører av produkter til bygg og anleggsbransjen. Selskapet er i stadig vekst, og investerer kraftig i forsknings-, produksjonsfasiliteter og personell. Mapei Norden har hovedkontor, produksjons- og forskningslokaler i Nord-Odal kommune, vel 50 km øst for Oslo Lufthavn Gardermoen. Selskapet omsatte for 883 mill. kroner i 2017 og har ca. 240 ansatte. Mapei Norden er en del av det italienske Mapeikonsernet, et internasjonalt ledende selskap med en totalomsetning på ca. 2,5 milliarder Euro.

FirmaMapei
FylkeHedmark, Oslo
StedNord-Odal / Oslo
Søknadsfrist26.04.2018

Kommersiell – Analytisk – Mulighetsorientert

Mapei AS har vært en ledende norsk leverandør av komplette løsninger til bygg- og anlegg siden 1976. Vi har de siste årene opplevd enorm vekst og har investert tungt i vår FoU-avdeling og vårt fabrikkanlegg i Norge. Det inkluderer store prosjekter som Follobanen, Operaen og det nye Munchmuseet. Nå setter vi oss nye mål og søker derfor etter en ny lagspiller som skal overvåke og identifisere nye forretningsmuligheter for Mapei i det norske markedet.

Ønsker du å påvirke og stimulere vekst og utvikling i et innovativt og ambisiøst selskap?

Vi søker en markedsorientert og engasjert person som skal lede arbeidet med å sikre selskapets posisjon i bransjen. Key Object Manager skal overvåke det totale prosjektmarkedet innen bygg og anlegg, og vil lede Mapeis team av produktspesialister. For å lykkes i rollen må du generere forretning gjennom god kommunikasjon mot beskrivende ledd, samt aktivt følge opp og konkretisere mulighetene i en tidlig fase. Dette er en krevende og spennende stilling for deg som er en erfaren og løsningsorientert leder med god kjennskap til bransjen.

Key Object Manager vil jobbe tett med vårt salgsapparat og produktsjefer. Med sterk kommersiell tilnærming og en proaktiv stil, har du en unik evne til å realisere ideer, og du jobber hardt og målrettet for å realisere våre ambisjoner. Riktig kandidat er en god relasjonsbygger, både internt og eksternt. Som person er du trygg og etterrettelig i din atferd, noe som også gir deg gode resultater i forhandlinger. Du kjenner verdikjeden godt og evner å synliggjøre Mapeis konkurransefortrinn i et marked i vekst.

Du må kunne lede et teknisk team og selge oss inn til noen av landets største prosjekter, men også andre typer oppdrag. Du må skape entusiasme både hos våre ansatte og kunder, og være den som går foran med stor gjennomføringsevne. Stillingen har kontorplass ved vårt nordiske hovedkontor i Vallsetvegen 6, 2120 Sagstua i Nord Odal, men vi har også kontorplass tilgjengelig på vårt Oslo-kontor. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Aktuelle kandidater har teknisk utdanning innen byggfag, ingeniørhøyskole eller lignende. Videre er det ønskelig med minst 5 års relevant erfaring. Du har et nettverk i bygg- og anleggsbransjen, dersom dette også inkluderer arkitekter vil det være en fordel. Sist, men ikke minst, er grunnleggende gode ferdigheter innen digitale verktøy ønskelig.

Du kan vise interesse for stillingen ved å sende oss din CV og søknad innen søknadsfristen 26. april 2018. Har du spørsmål om stillingen eller prosessen, kan du ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Mette Garmager på tlf: 918 95 860 eller Ida Søby på tlf: 977 32 958.

Søk stilling

Vis flere stillinger: