Rådgivende branningeniør

Vårt kontor i Bodø har 25 medarbeidere innen ulike fagdisipliner. På bakgrunn av stigende etterspørsel ønsker vi å øke vår kapasitet innen brannprosjektering. Bodø-kontoret har i dag to branningeniører med henholdsvis 6 og 17 års erfaring, og vi søker etter en utadvendt og initiativrik ingeniør/sivilingeniør/master som ønsker å arbeide sammen med oss.

Rambøll har sterk lokal tilstedeværelse i Norge med cirka 45 brannrådgivere fordelt på kontorene i Oslo, Drammen, Arendal, Kristiansand, Trondheim, Lillehammer og Bodø. Det internasjonale samarbeidet i Rambøll gjør at vi har tilgang på global kompetanse gjennom et nettverk av om lag 110 brannrådgivere i Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og De forente arabiske emirater.

FirmaRambøll
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist19.03.2018

Hos oss vil du jobbe med prosjekter i alle størrelser gjennom alle faser, fra samarbeid med arkitekt i idéfase til kontroll av brannteknisk utførelse. Du vil få egne selvstendige prosjekt hvor du har hele ansvaret fra start til slutt, og du vil få være del av et prosjektteam i større prosjekt med bistand fra andre kontor. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Brannkonsept og branntegninger.
  • Tilstandsanalyser.
  • Beregninger og analyser.
  • Uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse.
  • Kundekontakt og kundeoppfølging.

Er du nyutdannet får du god opplæring, med mulighet for hospitering på andre kontor om du ønsker. Er du erfaren får du raskt utfordrende oppgaver og mulighet for spesialisering.

Hvem vi søker

Du har utdanning og/eller har erfaring innenfor brannfaget. Du som ikke er branningeniør, men har erfaring innen bygningsteknikk, teknisk sikkerhet, risikostyring el.l. vil også bli vurdert. Du må være faglig engasjert, kvalitetsbevisst, selvstendig, og ønsker å bidra til et hyggelig arbeidsmiljø. Gode kommunikasjonsegenskaper er spesielt viktig, og du må trives med å arbeide selvstendig i en direkte kunderelasjon. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Løsningsfokusert og beslutningsdyktig.
  • Kundefokus og evne til å forstå kundens behov.
  • Omgjengelig og med gode samarbeidsevner.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følg instruksjonene.

Søknadsfrist: 19. mars 2018

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner:
Avdelingsleder Rolf Støre (tlf. 915 62 290 epost rolf.store@ramboll.no)

Fagansvarlig Magne Aas (tlf. 481 20 090 epost magne.aas@ramboll.no)

Søk stilling

Vis flere stillinger: